حمله تند ستاره هالیوود به ترامپ/ او مایه رسوایی است

رابرت دنیرو در اظهاراتی تازه دونالد ترامپ را فردی بی‌اخلاق توصیف و ابراز امیدواری کرد که استیضاحش به سرانجام برسد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رابرت دنیرو از مخالفان آشکار و سرسخت دونالد ترامپ است که حتی از بد و بیراه گفتن به رییس‌جمهور آمریکا هم ابایی ندارد. او که همزمان با اکران فیلم «ایرلندی / آیریشمن» در نیویورک با خبرنگار ورایتی صحبت می‌کرد، دوباره به دونالد ترامپ تاخت. 

او درباره ماجرای استیضاح ترامپ گفت: «امیدوارم که استیضاح به سرانجام برسد. استیضاح باید تا آخر پی گرفته شود. او مایه رسوایی است و افراد دور و برش را آلود می‌کند.»

البته به روال معمول این پایان سخنان دنیرو نبود. او با ابراز شگفتی از کوتاه آمدن افراد مقابل ترامپ گفت:‌ «او به چیزی پایبند نیست. او فردی بی‌اخلاق است.»

دنیرو تنها هالیوود موافق استیضاح ترامپ نیست. پیش از این اسپایک لی هم با قاطعیت از استیضاح حمایت کرده بود. 

منبع:‌ ورایتی / ۲۷ سپتامبر

۲۴۱۲۴۱

کد خبر 1304489

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 13
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۹:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
    36 1
    اونجا اعلام نظر و انتقاد آزاده
    • قاسم IR ۱۳:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
      3 11
      به هولوکاست هم میشه انتقاد کرد؟
  • محسن IR ۱۰:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
    16 17
    هر چه شخصیت نخبه و درست و حسابی هست از این آدم عیاش و زنباره منتفر هستند و بالعکس
    • محمدرضا IR ۱۳:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
      7 1
      به نظرت دنیرو و اسپایک لی نخبه هاشون هستن؟
    • نادر IR ۱۸:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
      6 1
      الان شخصیت نخبه و درست حسابی هست یا سلبریتی بیسواد ؟! کدومش؟ یا بستگی داره
    • IR ۱۴:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۷
      0 1
      جناب محمدرضا و نادر بازیگران و در کل هنرمندان چون نگاهشون نسبت به سایر مردم به جامعه و دنیا و مسائلش دقیقترِ دارای تفاوت با مرد عادی هستند. حالا اگر همین هنرمندان در کارشون خبره و صاحب رای و تألیف هم باشند بله نخبه هم هستند. دنیرو یک بازیگر مؤلف و مرجع محسوب میشه.
    • IR ۲۱:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۷
      0 2
      خود دنیرو و کل هالیوود یک عده فحاش و بیمار جنسی و عیاش متوهم هستند که خیلی بیشتر از حقشون بهشون پول رسیده بعد الان به سیم اخر زدند ! اخه یکی نیست بگی همون سلبریتی پرستی باعث شده یکی مثل ترامپ بشه رییس جمهور امریکا .
  • IR ۱۱:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
    27 2
    چطور سلبریتی های اونا از این اظهارنظرها میکنن، خوبه و کسی بهشون نمی گه تو رو چه به این حرفا. مال خودمون که نظر میدن، همه بهشون حمله میکنن که سرتون به کار خودتون باشه و در هر مساله ای اظهار نظر نکنید. لابد الان یه عده این بنده خدا رو دعوت میکنن و بهش دکترای افتخاری علوم سیاسی میدن!!!
  • IR ۱۲:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
    0 1
    ترامپ دور دوم رای نمیاره
  • IR ۱۶:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
    1 1
    این دنیرو آدم مزخرفیه یه عده لاشخور دور و بر دموکرات‌ها جمع شدن همیشه با جمهوری خواه ها مخالفند حالا که ترامپ دستاورد خوبی در داخل آمریکا داشته کمترین نرخ بیکاری، بهبود وضعیت اقتصادی و ..... به ترامپ می تازند من کاری با سیاست های خارجیش ندارم ولی در داخل خیلی خوب عمل کرده
  • IR ۲۰:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
    16 9
    دنیروی بزرگ اگر بگه ماست سیاهِ من میگم درستِ.
    • RO ۰۹:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۷
      1 0
      کشته ی اون کسره های زیر کلمات و سواد نوشتنتم !
  • IR ۰۸:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۷
    1 2
    هنرپیشه در پیت

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین