تصاویر | فصل انگور و مراحل تولید شیره در ملایر

هر سال با آغاز فصل پاییز برداشت انگور در منطقه «دره جوزان» شهرستان ملایر و روستای توسک و جوزان آغاز می‌شود. عکس‌ها: فارس

همزمان با برداشت انگور روستای مانیزان در زمینه شیره‌پزی از همه رقیبان پیشی گرفته و مرغوب‌ترین شیره کشور را زلال و بی‌آلایش تولید می‌کند، شیره‌ای که جزء مهمترین سوغات‌های اصیل ملایر است. ملایر از جمله صادرکنندگان بزرگ کشمش در جهان است. ۲۷ درصد از مجموع کشمش‌های صادراتی دنیا، از ملایر صادر می‌شود.

61282

کد مطلب 1305025

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • تقی اشفته IR ۱۸:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۷
    0 1
    چه مي گوييد؟ كجا شهد است اين آبي كه در هر دانه شيرين انگور است؟ كجا شهد است؟ اين اشك است اشك باغبان پير و رنجور است ...
  • میثم IR ۱۴:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
    0 0
    آدم خوشحال کشاورزها را میبینه کیف می کنه...انشاله که همیشه مزرعه هاتون پربار باشه