مطابق قوانین جدید ومصوب که از 15 فوریه به اجرا در آمده چنانچه جادوگران رومانیایی که زن هستند، در پیش بینی های خود دچار خطا شوند؛ با مجازاتهای سنگین مالی و زندان روبرو می شوند. کشور رومانی کشوری است که در آن اعتقاد به خرافه و خون آشام ها، تله پاتی،پیشگویی، ارواح خبیثه بسیار زیاد بوده و دولت مجبور شده است بعد از سالها قوانین رسمی در این باره به تصویب رساند. در واقع قوانین جدید به دولت اجازه می دهد ضمن به رسمیت شناختن جادوگری و هنر سحر و جادو از ساحره ها و جادوگران مالیات بر در آمد گرفته و همچنین ساحره های خطاکار را نیز تنبیه قانونی نماید.
ستاره شناسان و منجمان، جن گیران ، شفادهندگان، رمال ها همگی از این پس در ذیل این قانون آمده و باید بابت آموزش و خدمات ناشی از شغل شان به دولت مالیات دهند. مخالفان دولت را متهم کردند که برای منحرف کردن افکار عمومی از مشکلات جامعه با تصویب چنین قوانینی سعی می کنند جلب توجه منحرفانه ای درست کنند.
براتارا بوزئا ملقب به ملکه ساحره های رومانی از جمله مخالفین سرسخت وضع قوانین جدید علیه شغل شان است و وی معتقد است باید مانند زمان کمونیستها ساحره ها آزاد باشند. ظاهرا در آن زمان النا، همسر دیکتاتور معروف رومانی(نیکولای چائوشسکو) نیز ساحره شخصی در اختیار داشته است که کار رمالی و ستاره شناسی و درمان را نیز برای وی انجام می داده است.
بوزئا در این باره گفت سیاسیون نباید ما ساحره ها را در بازی سیاسی خود وارد نمایند و آنها باید بحرانهای سیاسی خود را بدون ما حل کنند و نه اینکه از ما سوء استفاده کنند. وی درباره تنبیه احتمالی ساحره ها گفت آنها به جای تنبیه ما باید از کارتهای پیشگو که هنگام درخواست بیرون می کشیم، شاکی شوند.
وی در دهه 1970 بعد از ارسال سگی مرده و نجاست حیوانات برای برخی رهبران آن زمان، راهی زندان شد.
واقعیت این است که مردم رومانی اسیر غیب گویی ها، پیش بینی ها و خرافه هایی از این دست هستند و این موضوع با زندگی روزمره شان کاملا مانوس شده است. در سال 2009 وزیر خارجه پیشین رومانی که رقیب رییس جمهور ترایان باسشکو بود، وی را متهم کرد در انتخابات ریاست جمهوری تعدادی ساحره و فراروان شناس را استخدام نموده و با قدرت شعله های ارغوانی علیه کمپین وی، قدرت وی را تضعیف کرده و با گستراندن انرژی منفی وی را از صحنه بدر برده است.
در واقع بحثهای خرافی در عمق جامعه اجتماعی سیاسی رومانی شاخه دوانیده و نمی توان آنرا نفی کرد. از طرف دیگر طرفداران قانون جدید می گویند با جمع اوری مالیات پول خوبی به خزانه رفته و می توان آبروی کشور را با آن خرید!
سال گذشته حزب لیبرال رومانی سعی کرد قانونی علیه ساحره ها به تصویب رساند که مجلس سنا بدلیل ترس از لعن شدن توسط ساحره ها آنرا رد کرد.
دولت رومانی نیاز مالی معادل 27 میلیارد دلار برای پرداخت حقوق کارکنان و سایر بدهی های خود دارد و از جامعه بین المللی تقاضای وام کرده است.
/56
نظر شما