گزارشگر هوا-فضای یورونیوز این بار از پیوستن اعضای جدید به ایستگاه فضایی گزارش می‌دهد. او به ویژه به افزایش تنوع منوی غذایی شان در ایستگاه فضایی اشاره دارد و اینکه غذاهای خاورمیانه‌ای هم به ایستگاه فضایی رسیده است.

لوکا پارمیتانو، گزارشگر یورونیوز از فضا این بار تجربه پیوستن فضانوردان جدید از جمله «هزاع منصوری» فضانورد اماراتی به ایستگاه فضایی بین‌المللی و راه یافتن غذاهای خاورمیانه‌ای به این ایستگاه را برایمان روایت می کند.

آقای منصوری ۳۵ ساله و خلبان سابق جنگنده از امارات متحده عربی است که برای یک ماموریت ۸ روزه به ایستگاه فضایی بین‌المللی رفته است. او پس از پروازی ۶ ساعته با فضاپیمای سایوز به ایستگاه فضایی رسید. حالا با حضور او غذاهای خاورمیانه‌ای هم به ایستگاه فضایی رسیده است. تا پیش از این غذاهای متنوعی از ژاپن، ایتالیا، روسیه، فرانسه و آمریکا در ایستگاه فضایی وجود داشت. لوکار پارمیتانو این برنامه را در کنار اندرو مورگان، فضانورد ناسا گزارش می‌کند.

اگر خاطرتان باشد لوکار پارمیتانو در قسمت‌های نخست این برنامه، وقتی هنوز به فضا اعزام نشده بودند درباره سنت‌های فضانوردان با آقای مورگان گزارش مشترکی تهیه کرده بود.

61264

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1309927

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 9 =