یک تیم تروریستی گروهک تجزیه طلب موسوم به پژاک که به منظور ترور برخی از هموطنان به طور مخفیانه وارد شهرستان ارومیه شده و مترصد فرصت برای اجرای مقاصد جنایتکارانه خود بود ، توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره کل اطلاعات استان آذربایجان غربی شناسایی و متلاشی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی وزارت اطلاعات خبر داد در این عملیات که در شامگاه روز دوشنبه 29/ 4/ 88 صورت گرفت طی درگیری تروریست ها با نیروهای حافظ امنیت و رشادت ماموران اطلاعاتی، یکی از تروریست ها دستگیر و دو تن دیگر که از اتباع کشور ترکیه می باشند به هلاکت رسیدند.

بر اساس این گزارش، گروهک تروریستی پژاک شاخه ای از گروه تروریستی پ.ک.ک (حزب کارگران کرد ترکیه) هستندکه با هدف اخلال در نظم و امنیت کشور، مقاصد تجزیه طلبانه و تروریستی را در مناطق مرزی میهنمان دنبال می کنند.

 

کد خبر 13135

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین