طباطبایی: ۲۴ ساعت رنگ استقلال را عوض کنید تا مشکلاتش حل شود

بانک ورزش نوشت:هادی طباطبایی پیشکسوت استقلال گفت: زمانی که از مدیریت استقلال انتقاد می کردم، خیلی ها به من تهمت می زدند در حالی که اگر همان موقع همه ما استقلالی ها متحد بودیم این همه بلا را سر استقلال نمی آوردند.

هادی طباطبایی در خصوص شرایط جدید باشگاه استقلال اظهار داشت: متاسفانه علیرغم خواسته هواداران استقلال در این باشگاه تصمیم گیری می شود. تصمیم گیری هایی که بیشتر نشان دهنده عناد مسئولین این باشگاه با پیشکسوتان و هواداران است و گویا به دنبال دهن کجی به آن ها هستند. واقعا متوجه نمی شوم چرا خواسته های هواداران استقلال را برآورده نمی کنند و بر عکس می روند سراغ آدم هایی که آن ها نمی خواهند. مگر در استقلال قحط الرجال است که آدم هایی خارج از این باشگاه باید در استقلال حضور داشته باشند؟ قبلا گفتم استقلال قدمت ۷۰ ساله دارد و باید از خانواده استقلال آدم به این باشگاه بیاید، نه خارج از خانواده این باشگاه‌.

وی در ادامه افزود: ۲۴ ساعت رنگ استقلال تغییر کند، همه مشکلاتش حل می شود. اگر این اتفاق بیافتد هم مدیرش را عوض می کنند و هم آرامش را به آن بر می گردانند. گویا مشکل نام استقلال است که برای آن کاری نمی کنند. 

پیشکسوت استقلال در پایان گفت: زمانی که از مدیریت استقلال انتقاد می کردم، خیلی ها به من تهمت می زدند در حالی که اگر همان موقع همه ما استقلالی ها متحد بودیم این همه بلا را سر استقلال نمی آوردند. ما باید پشت هم باشیم و هوای هم را داشته باشیم تا بتوانیم از حق استقلال دفاع کنیم و نگذاریم آدم های غیر استقلالی در این باشگاه حضور داشته باشند.

256 251

کد خبر 1313889

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهدی IR ۱۶:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۲
    21 11
    اخه برادر من این چه حرفیه چند ساله به اندازه کل تیمای دیگه تو لیگ برتر تو دهن استقلال می ریزند ولی به خاطر اینکه پیشکسوتان فقط به دنبال منافع خودشون و ایجاد حاشیه هستند به هیچ جایی نمی رسید چرا آدرس غلط می دید
    • محمدرضا IR ۲۰:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۲
      0 0
      سفسته نکن لنگی.
  • رضا کارگر IR ۱۷:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۲
    5 11
    باسلام: اقای طباطبایی امثال ایشان دنبال پست درتیم هستند. ازاینکه استقلال دارد نتیجه میگرد. دربازی با تیم سایپا با وجود نتجه گرفتن بازی عده ای ازتماشاچیان علیه مدیرعامل استقال شعارمیدادند.این تماشاگران وابسته اینها هستند که این شعارها میدهند. با تشکر
  • GB ۲۱:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۲
    0 0
    طباطبایی فقط خوب حرف می زند اما حرف خوب؟ چه عرض کنم.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین