«آمد و گلایه کرد، من هم از او گله کردم.» این پاسخ پرویز مظلومی است به پرسشی درباره بحث کلامی اش با علیرضا منصوریان در آکادمی فوتبال.

به گزارش خبرآنلاین ؛ جلسه دانش افزایی مربیان لیگ های مختلف فوتبال فرصتی مناسب بود تا علیرضا منصوریان و پرویز مظلومی جای دیده بوسی با هم به گله گذاری بپردازند. مربی موقت و جوان تیم ملی که تا اردیبهشت ماه با فدراسیون قرارداد دارد ، بعد از جلسه کمیته فنی به هتل آکادمی رفت و با حضور در جمع دیگر مربیان با پرویز مظلومی روبرو شد. این دو در هفته های اخیر چند مصاحبه علیه هم کرده بودند. اول پرویز مظلومی از مربی موقت تیم ملی گلایه کرده بود که چرا در بازی با روسیه اسماعیل شریفات را به تیم ملی فراخواند و بازی نداد تا باعث خستگی و بی انگیزگی این بازیکن جوان شود. حرفی که با مصاحبه ای تند از سوی منصوریان پاسخ داده شده بود و حالا این تقابل درحالی که محمود فکری ، فرشاد پیوس و مجید نامجو مطلق هم دور این دو را گرفته بودند زمان مناسبی بود برای گله گذاری.

بحث با طعنه مظلومی درباره بزرگتر و کوچکتری شروع می شود و اینکه چرا علیرضا علیه سرمربی استقلال حرف زده است و بعد بحث در کمال صلح و صفا در می گیرد؛ «علیرضا جان به هر حال ما هم حق داریم درباره بازیکنان مان حرف بزنیم و از تیم ملی گله کنیم. پاسخ گلایه که این نیست.» و در جواب منصوریان که خود شاگرد پرویز مظلومی بوده پاسخ می دهد: «پرویز خان ما کوچیک شما هستیم اما شما گلایه نکردید، یک بازیکن جوان را برابر تیم ملی قرار دادید. این بازیکن باید برای بازی کردن در تیم ملی لحظه شماری کند و همین که دعوت شده به دعوت شدنش افتخار کند. نه اینکه بگوییم چرا در اولین بازی ملی دعوت شدن به اردو ، آمده و روحیه اش خراب شده است.» حاضرین از این می گویند که منصوریان گلایه هایی در این باره که چنین بازیکنی وقتی این حرف ها را بشنود ممکن است علیه سرمربی تیم هم حرفی بزند به زبان می آورد و مظلومی دوباره تاکید می کند انتظار نداشته از منصوریان این حرف ها را در پاسخ انتقادش بشنود .

این بحث البته در حد گله گذاری دنبال می شود و دو طرف تاکید داشتند اتفاق خاصی میان شان نیفتاده است. مظلومی درباره آنچه میان شان رد و بدل شده می گوید:« علیرضا از مصاحبه من درباره شریفات گلایه داشت ، من هم به او دلایلم را گفتم . تازه او هم یک مصاحبه ای کرده بود. کلا چیز خاصی نبود. » و منصوریان هم هرچه در این دیدار گذشته را تنها یک درد دل ساده میان دو استقلالی می داند.

40

کد خبر 131403

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سحر زنده به عشق استقلال IR ۱۶:۱۴ - ۱۳۸۹/۱۲/۰۱
    0 0
    اقای منصوریان لگر میخوای محبوب بمونی راهی رو که قلعه نوعی رفت نرو چون بیراهه هست
  • محمد استقلالی IR ۰۷:۵۹ - ۱۳۸۹/۱۲/۰۲
    0 0
    آقای منصوریان من هم معتقدم اگر میخواهی محبوب بمونی راه رفته دیگران را امتحان نکن چون خود شما بارها گفتین کسی استقلالی که اگر از مجموعه استقلال دور هم بشه نباید بر علیه این تیم محبوب حرفی بزنه ممنون برای ما همیشه علی منصور استقلالی
  • ahmad perspolisi. IS ۰۹:۲۷ - ۱۳۸۹/۱۲/۰۲
    0 0
    in haghe har morabie k bazikoni k amade hasto to tim bezare az sharifat amadetar ham bod.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین