۷۰ درصد مردم توان مالی برای رفتن به دندانپزشکی را ندارند

مهر نوشت: عضو شورای عالی نظام پزشکی با اشاره به اینکه اکثریت مردم از نظر مالی توان ترمیم دندان های آسیب دیده خود را ندارند، گفت: اغلب بیماران برای رهایی از درد دندان به مراکز دولتی مراجعه می کنند.

بهنام عباسیان، با اشاره به اینکه خدمات دندانپزشکی در کشور ما از پوشش بیمه ای برخوردار نیست، افزود: با توجه به اینکه در سبد خانوار سلامت دهان و دندان تعریف نشده است، اغلب مردم توان پرداخت هزینه های مربوط به درمان بیماری های دهان و دندان خود را ندارند.

وی با تاکید بر اینکه شعار دولت باید پیشگیری به همراه درمان باشد، ادامه داد: تقویت منابع بیمه ای برای پوشش خدمات دندانپزشکی یک ضرورت است و ورود بیمه های تکمیلی به این عرصه کمک بزرگی به ارتقای سلامت دهان و دندان می کند.

عباسیان افزود: باید تدابیری اندیشیده شود تا آحاد مردم به خدمات درمانی دندانپزشکی دسترسی داشته باشند و دغدغه آنان تامین هزینه های مالی نباشدواجرای طرح وارنیش فلوراید در گروههای سنی ۶ تا ۱۴ سال و مادران باردار گرچه راهکار خوبی برای کاهش پوسیدگی محسوب می‌شود، اما کافی نیست، زیرا ۹۰ درصد همین گروههای هدف نیازمندخدمات سطح دو و سه برای دندان‌های خود هستند.

عضو دندانپزشک شورای عالی نظام پزشکی با بیان اینکه پیشگیری به تنهایی چاره مشکلات نیست، تصریح کرد: گرچه پیشگیری مقدم بر درمان است اما در حوزه دندانپزشکی با توجه به آمار بالای پوسیدگی و موارد از دست دادن دندان، ارائه خدمات سطوح دو و سه یک ضرورت محسوب می شود که به دلیل توان مالی پایین، اغلب مردم از دریافت این خدمات محروم هستند.

عباسیان با اظهار تاسف از اینکه مراکز دولتی دندانپزشکی خدمات درمانی را در سطح یک ارائه می دهند، خاطرنشان کرد: اکثریت مردم توان مراجعه به بخش های خصوصی دندانپزشکی را ندارند و در مراکز دولتی نیز تنها خدماتی که ارائه می شود محدود به کشیدن و یا ترمیم های بسیار سطحی است ، بنابراین بیماران ترجیح می دهند با کشیدن دندان آسیب دیده از درد خلاص شوند و میزان کشیدن دندان در  مراکز دولتی نیز رو به افزایش است.

وی یادآور شد: یکی از کارهای پایه‌ای که در حوزه دندانپزشکی باید انجام شود ورود جدی سازمان‌های بیمه‌گر برای پوشش خدمات دندانپزشکی است، زیرا ۷۰ درصد مردم که اکثریت را تشکیل می‌دهند توان پرداخت هزینه‌های دندانپزشکی را ندارند و زمانی به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند که دیگر چاره‌ای جز کشیدن دندان خود ندارند.

۴۷۴۷
کد خبر 1314316

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 20
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۹:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
    14 65
    آره اما همين افراد توان چند هفته پشت سر هم رفتن به شمال براي تفريح در يك راه بندان طولاني را دارند
    • امین IR ۱۱:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
      43 0
      شمال چه ربطی به دندون داره ؟ شفای عاجل
    • حمید US ۱۱:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
      64 1
      راست میگه قشر متوسط و ضعیف جامعه غلط میکنه تفریح داشته باشه تفریح فقط مال به اصطلاح آغازاده هاست
  • امین IR ۰۹:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
    82 3
    خدایی درد داریم ولی پولشو نداریم درستش کنیم :(( لعنت به اختلاص گر
    • FR ۱۳:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
      7 0
      تاسف
  • IR ۰۹:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
    87 0
    مافیا همیشه فعاله. تجهیزات دندانپزشکی توسط کیا وارد میشه؟ الله اعلم. دندون ما که درد میکنه، فقط باید بکشیم، البته اگه پول اونم داشته باشیم.
    • IR ۱۹:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
      22 1
      مافیایی در کار نیست چون پزشک 50 تومن هم برای عصب کشی و پر کردن هزینه نمیکنه ولی 500 به بالا میگیره.کشور ما هزینه ها نسبت به درامد خیلی بالاتره و اختلاف طبقاتی هم بیداد میکنه
  • IR ۱۰:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
    71 0
    اشکال نداره ؛ آقایان سلامت باشند !!!!!!
  • IR ۱۰:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
    51 0
    کشیدن دندون بر اثر فقر شخص و خانواده رو شدیدا تحقیر میکنه. بگذریم از اینکه چند ماه نصف حقوق کارمندیم رو هم گذاشتم واسه ترمیم دندونای داغونم باز هم عفونت و درد داره.این دکترا چی کار میکنن.
    • IR ۱۳:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
      21 0
      برای اینکه اکثرا دکترای سهمیه ای با درصدهای 10 تا 15 درصد هستند که رتبه هاشون رفته زیر رادیکال ... و به زور قبول شده اند و الان دارند حسابی حساب خودشون رو پر میکنند...
  • ع IR ۱۰:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
    40 2
    چرا اینقدر هزینه های مربوط به دندانپزشکی سرسام آور است که ..... فکری بنمایید. تحت پوشش کامل بیمه قرار دهید. زشته بابا جوان 30 ساله نصف دندونهاشو کشیده یا خراب شده و.... بفکر دندان مصنوعی باشه تازه اگه پولشو داشته باشه و....
  • IR ۱۱:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
    53 0
    عوضش گردشگران خارجی از کشورهای همسایه و بعضا کمی دورتر که اکثرا از برادران و خواهران ما محسوب میشوند و جمیعت آنها هم رویروز در حال افزایش است با قیمت بسیار ناچیز کارهای پزشکی خود را در ایران به خوبی انجام میدهند و بسیار هم راضی هستند ....
  • IR ۱۱:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
    7 2
    تاسف
  • عباس IR ۱۱:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
    18 0
    سلام، متاسفانه تعیین تعرفه های دندانپزشکی را به سازمان نظام پزشکی وخودصنف دندانپزشکان واگذار کرده اند.وآنها هم هرساله تا تیغشان می برد تعرفه ها را بالا می برندومشخص نیست که نقش وزارت بهداشت ودرمان بعنوان ناظر بر تعرفه ها وقیمتهاچه شده است؟ شما اگر فقط یک دندانتان خراب شود باید درآمد کامل یک ماه خود را تقدیم دندانپزشک محترم کنید وکل ماه را سماق بمکید.هیچ سازمان نظارتی از سازمان بازرسی گرفته تا تعزیرات تا وزارت بهداشت روی این تعرفه های وحشتناک وسرسام آور نظارت ندارند وآنها را کنترل نمیکنند.وزارت بهداشت صرفا به یک مقام وسازمان تاییدکننده تعرفه های وضع شده توسط دندانپزشکان وسازمان نظام پزشکی تبدیل شده است وعملا نقش نظارتی خود را از دست داده است.مجلس محترم وحافظ منافع مردم باید به تعرفه های وحشتناک دندانپزشکی که مبالغ آنها تن هر بیماری را می لرزاند بطوریکه هیچکس جرات نمی کند از صد متری مطب های دندانپزشکی عبور کند ورود کند وبا کاهش تعرفه ها ومنطقی کردن مبلغ تعرفه ها امکان استفاده از خدمات دندانپزشکی رابرای همه اقشار مردم فراهم کند.
  • IR ۱۲:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
    8 0
    بله چون بیمه ندارد
  • IR ۱۵:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
    7 0
    من یکی از همون ۷۰ درصدم. ۳ ۴ تا دندون خراب دارم که اگه برم مطب باید ۵ ۶ تومن خرج کنم مگر اینکه برم جایی مثل بیمارستان میلاد
  • IR ۱۵:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
    10 3
    کاش تو کشور دیگه ای ب دنیا اومده بودم و با پول با ارزشتر بیام با افتخار غرور تو ایران دندونامو درست کنم
  • IR ۲۱:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
    6 1
    همین‌طوره چون هزینه ها بالاست
  • IR ۲۱:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
    7 0
    متاسفانه
  • IR ۲۱:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
    8 0
    خیلی بالاست