قوانین و قواعد اسلام اگر تمام و کمال و بدون تحریفات و تندروی ها و ندانم کاری ها و نادانی ها اجرا شود؛ بهترین خواهد بود و کامل ترین. بهانه نوشتن این مطلب مشخصا اما اقدامات بعضی مدیران و مسوولین مدارس است؛بعضی آنها که نمی دانند چگونه اسلام زیبا را به دانش آموزان نشان دهند و نادانسته کارهایی می کنند که «تبیلغ» آنان برای اسلام به «ضد تبلیغ» تبدیل می شود؛متاسفانه.
در تعطیلات یک روز در میانی که گذشت و مصادف بود با ایام عزاداری 28 صفر و همچنین شهادت امام رضا علیه السلام، برخی مدارس و برخی مدیران و دبیران پرورشی، برگزاری مراسمی چون زیارت عاشورا و روضه خوانی را در دستور کار خود قرار دادند.
برخی از این عزیزان با دانایی و توانایی در محیطی مناسب چنین برنامه هایی - به نحوی که دانش آموزان خسته نشوند- این ایام را به خوبی برگزار کردند که جای تشکر و قدردانی دارد.
برخی دیگر اما به هر دلیلی که می توان کمبود امکانات و محیط مناسب نام برد از انجام خوب و مناسب این کار عاجز بودند و این ها همان دسته ایی هستند که بیم آن می رود کارشان اثر ضدتبلیغی داشته باشد.
همان مدیران و مسوولین مدارس ابتدایی و رده بالاتر که صبح زود در هوای نسبتا سرد پاییزی دانش آموزان را روی آسفالت مدرسه نشاندند و برایشان زیارت عاشورا و روضه پخش کردند؛ اینان که شاید به فکر پر کردن رزومه خود از باب گزارش کارهای فرهنگی و مذهبی هستند بهتر است به روش های بهتری برای برگزاری مراسم مذهبی بیاندیشند.
کاش بخش «پرورش» وزارت آموزش و پرورش اهتمام بیشتری به این مهم داشته باشد.
کاش بعضی مدیران مدارس هم بدانند قرار نیست بیلان و رزومه فرهنگی و کاری آنان با هزینه کردن برای نظام پر شود.
کاش بعضی بدانند در شرایط فعلی آشنایی دانش آموزان با دین مبین و ارزشمند اسلام، حساسیت ها و ریزه کاری های زیادی دارد که اهلش می خواهد و فن اش.
کاش مسایل اینچنینی که در نگاه اول مهم نیست، مهم تلقی شود. کاش...
* روزنامه نگار
نظر شما