وی گفت من نگران برخورد با این افراد و احتمال مجازات آنان هستم. کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل همان فردی است که معمولا چشم خود را بر جنایات سازمان یافته رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین و کشتارهای بیرحمانه ملت بی دفاع یمن توسط حکام سعودی می بندد. او نقض حقوق بشر توسط آمریکا علیه کشورهای دیگر از جمله اِعمال تروریسم اقتصادی را نمی بیند و مصادیق حقوق بشر آمریکائی در زندان های گوانتانامو،ابوغریب، بگرام و زندان های مخوف داخل آمریکا را مشاهده نمی کند.
در همین حوادث اخیر در ایران نیز انتظار بود خانم باشله که خود سالها شاهد دخالت های آمریکا در شیلی بوده، قبل از حمایت از گروه های آشوبگر، پشتیبانی صریح و علنی مقامات رسمی آمریکا از جمله رئیس جمهور و وزیر خارجه این کشور از اغتشاشگران و تقاضا از آنان برای تبدیل اعتراضات مردمی به خشونت و نقض حقوق شهروندان را قویاً محکوم کند.
خانم میشل باشله در شرایطی عهدهدار ریاست کمیسیون عالی حقوق بشر سازمان ملل شد که بنا به گفته آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل متحد، جهان را بیعدالتی و نفرت فراگرفته، نقض حقوق بشر گسترش یافته افتاده است. چرا خانم میشل باشله از نفوذ و جایگاه قانونی خود برای دفاع از آزادی عقیده، بیان و مخالفت با دستگیری خبرنگاران و فعالان رسانه ای در کشورهائی همچون آمریکا،فرانسه،انگلیس و عربستان و رژیم صهیونیستی استفاده نکرده است؟
بر اساس نظر پزشکان، وضعیت سلامتی شیخ زکزاکی به دلیل شرایط زندان های نیجریه بسیار وخیم است و مدافعان حقوق بشر هر روز توسط دولت نیجریه دستگیر،زندانی و شکنجه می شوند. یکی از چشمان شیخ زکزاکی در اثر شکنجه نابینا شده و وخامت بیماری و فشار به چشم دوم می تواند موجب نابینایی کامل او شود.خانم میشل باشله رئیس شورای حقوق بشر این سازمان، نسبت به وضعیت نامناسب شیخ زکزاکی، چه کرده است؟
جمهوری اسلامی ایران اعتراض قانونی و مسالمت آمیز را حق مردم میداند و در جریان گرانی بنزین نیز بارها نارضایتی مردم در رسانه های ایران بصورت گسترده منتشر شد و صاحبنظران و منتقدان نیز در سخنرانی ها و مقالات ، نظرات خود را اعلام کردند. تجمعات مسالمتآمیز نیز در بسیاری از شهرها انجام شد اما مردم فهیم ایران به درستی، حساب خود را از اغتشاشگران و آشوبگرانی که با حمایت آمریکا و عربستان دست به اقدامات مسلحانه زده و کشتن مردم بیگناه و تخریب اموال عمومی مبادرت کردند، جدا نموده است. کمیساریای عالی حقوق بشر می بایست بجای حمایت از افراد قانون شکن، از کشورهای حامی اغتشاشات بخواهد که مسئولیت اقدامات خود را پذیرفته و از ملت ایران عذرخواهی کنند.
نوع برخورد گزینشی و سیاسی خانم میشل باشله در جریان حوادث اخیر در ایران نشانگر این است که کمیسیون عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، از حقوق بشر به عنوان ابزاری برای تحقق اهداف کشورهای سلطهگر و یکجانبه گرا علیه کشورهای مستقل استفاده می کند. این قبیل مواضع، اعتبار و حیثیت نهادهای مدعی حمایت از حقوق بشر را خدشهدار کرده و انحراف از مأموریت اصلی این نهادها را تداعی می کند.
انتظار می رود خانم باشله و همکاران وی در کمیساریای عالی حقوق بشر از تندروی و پیشداوری در مورد حوادث روزهای گذشته در ایران خودداری کرده و با عدم تخطی از حدود ماموریت های خود، اجازه دهند قوه قضائی جمهوری اسلامی ایران بر اساس عدالت و قسط اسلامی وظایف قانونی خود را در قبال اغتشاشگران و ناقضین حقوق ملت اجرا نماید.
اجرای عدالت، قطعا موجب امنیت،آزادی و حمایت از حقوق انسانها خواهد شد.
نظر شما