مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

اولین نطق نخست‌وزیر جدید لبنان خطاب به معترضان و مردم

ایسنا نوشت: نخست‌وزیر مکلف لبنان تأکید کرد برای تشکیل هرچه‌سریع‌تر دولت جهت خروج از بحران کنونی تلاش می‌کند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، حسان دیاب، نخست‌وزیر مکلف لبنان در سخنانی خطاب به لبنانی‌ها گفت: ما باید تلاشمان بر توقف فروپاشی و اعتمادسازی مجدد و حفظ وحدت ملی از طریق ایجاد پل ارتباطی میان تمامی قشرهای مردم لبنان متمرکز باشد.

وی بعد از دیدارش با میشل عون، رئیس‌جمهور لبنان گفت: من امیدوارم دولت جدید دغدغه‌ها و نگرانی‌های مردم را برطرف کرده و خواسته‌هایشان را محقق کند و ثبات را در کشور از طریق یک طرح اصلاح‌گرایانه واقعی برقرار سازد.

وی افزود: برای تشکیل هرچه‌سریع‌تر دولت تلاش خواهم کرد و مذاکرات فراگیری را با مشارکت تمامی گروه‌ها و احزاب سیاسی برگزار خواهیم کرد.

دیاب گفت: این مرحله بسیار حساس است و تلاش وافری را از سوی تمامی گروه‌های سیاسی در دولت و خارج از آن می‌طلبد. ما با بحران ملی مواجهیم که اجازه درگیری های سیاسی و شخصی را نمی‌دهد و به وحدت ملی نیاز دارد.

وی خطاب به معترضان گفت: در طول ۶۴ روز به حرف‌هایتان گوش دادم و خشم و دردتان را به ویژه درباره فساد در کشور دیدم. من احساس کردم که انتفاضه شما سخن من و تمامی کسانی است که مایلند دولت واقعی در کشور تشکیل شود.

23311

کد خبر 1333100

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین