بعد از 9 سال، تیم استان  چهارمحال وبختیاری به لیگ دسته دو والیبال کشور رسید

تیم والیبال بام ایران با حمایت اداره کل ورزش و جوانان، پیگیری هیات والیبال و حمایت بخش خصوصی به لیگ کشور راه پیدا کرد.

به گزارش  خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری  به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری استان ، والیبالیست های استان پس از سالها پا به لیگ دسته دو کشور می گذارند تا شاهد علاقمندان پرشور این رشته ورزشی در رقابت های لیگ باشیم.
این تیم از امروز تمرینات خود را در شهرکرد آغاز کرد تا بتواند در اندک زمان باقیمانده تا شروع لیگ خود را آماده کند.
در این تیم محمد قاسمی نژاد به عنوان سرمربی، جواد کیانی به عنوان کمک مربی، علی فداکار به عنوان سرپرست و حشمت الله صداقت به عنوان مدیر فنی حضور دارند.

با پیگیری مسوولان هیات والیبال استان،  جلسه هماهنگی نهایی متولیان ورزش و جوانان استان و شهرستان شهرکرد، هیات والیبال و اسپانسر در اداره کل ورزش و جوانان استان برگزار شد.
گفتنی است در سال ۹۰ آخرین حضور تیم والیبال نهان گل بروجن را در لیگ دسته دو و سال ۸۲ نیز با تیم علمی کاربردی پیام شهرکرد درلیگ برتر کشور را تجربه کردیم.

46

کد خبر 1334936

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار