ناراحتی باشگاه نفت آبادان از پرسپولیس بابت مذاکره با آل‌کثیر

فارس نوشت: باشگاه نفت آبادان از مذاکرات باشگاه پرسپولیس با مهاجم این تیم گلایه دارد.

عیسی آل کثیر مهاجم تیم نفت آبادان توانسته با زدن 9 گل در نیم فصل اول در صدر گلزنان نیم فصل اول لیگ امسال قرار گیرد.

این بازیکن با توجه به عملکرد خوبی که داشته مورد توجه چند باشگاه برای نیم فصل دوم قرار گرفته است که از جمله آنها پرسپولیس است.

ظاهرا پرسپولیس برای جذب این بازیکن در حال اقدام قانونی برای مذاکره است اما با این حال هنوز درخواست رسمی از سوی این باشگاه به نفت آبادان نرسیده است.

نصراصفهانی رئیس هیات مدیره باشگاه نفت آبادان با رد اینکه درخواست رسمی از سوی باشگاه پرسپولیس رسیده، گفت: در خصوص مذاکرات غیر قانونی که باشگاه ها با برخی از بازیکنان و مربی ما داشته اند گلایه هایی داریم. بازیکنی که با ما قرارداد دارد چطور ممکن است از هفته های قبل در حال مذاکره با باشگاه دیگری باشد؟ ما به بازیکنان خود برای نیم فصل دوم نیاز داریم و بازیکنی را نمی خواهیم از دست بدهیم.

256 43

کد خبر 1336430

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۹:۳۶ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۸
    0 0
    کلا لنگ همیشه زیرآبی میره. معلومه تیمی که خزانه ش به خزانه حکومت وصله بایدم ریخت و پاش بکنه پول کالدرون دو روزه تامین شد از کجا؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین