ممبینی: سرمربی بعدی تیم‌ملی خارجی خواهد بود

عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال بعد از جلسه اعضای هیات رئیسه در خصوص سرمربی بعدی تیم‌ملی و جانشین مهدی تاج صحبت کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ امروز جلسه هیات رئیسه فدراسیون فوتبال برگزار شد. بعد از این جلسه هدایت‌الله ممبینی عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در خصوص جانشین مارک ویلموتس و البته سرنوشت فدراسیون فوتبال صحبت کرد. ممبینی در خصوص جانشین ویلموتس گفت:با توجه به استعفای آقای تاج جلسه‌ای برگزار کردیم و طبق اساسنامه فدراسیون فوتبال باید یکی از نواب رئیس و یا اعضای هیات رئیسه سرپرست فدراسیون می‌شد و در نهایت با توجه به استعفای علی کفاشیان، آقای بهاروند به عنوان سرپرست فدراسیون فوتبال انتخاب شدند. این موضوع صورت جلسه شد و در نهایت با آقای وزیر جلسه داشیم و او هم موافقت خود را اعلام کرد. با این روند و آرامشی که در هیات رئیسه در جریان بود و مشاوره‌هایی که از آقای تاج می‌گیریم، رهبری فدراسیون فوتبال به همان شکل سابق ادامه خواهد داشت. 

ممبینی ادامه داد: الان هم آقای بهاروند هم در فدراسیون فوتبال خواهند بود هم در سازمان لیگ فعالیت خواهند داشت. فعلا تغییراتی در سازمان لیگ نداریم. ان‌شاءالله هفته آینده درباره مجمع فدراسیون و انتخابات تصمیم گیری خواهیم کرد. همانطور که می‌دانید انتخابات باید ۱۸ اردیبهشت برگزار می‌شد اما تصمیم نهایی را اتخاذ خواهیم کرد.

او همچنین در خصوص جانشین مارک ویلموتس هم گفت: اگر برای اردیبهشت صبر کنیم کمی دیر می‌شود و انتخاب سرمربی تیم ملی باید انجام شود. ما روی گزینه خارجی و داخلی در حال بررسی هستیم اما احتمال انتخاب گزینه خارجی بیشتر است.

۴۳۲۵۷

کد خبر 1336968

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • کوه رو IR ۰۷:۴۳ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
    0 12
    اقای ممبینی عزیز.در این شرایط دنبال مربی خارجی کار نا بسامانی بیش نیست .در صورت امکان از مربی داخلی استفاده شود .مانند علی دایی و خیلی از مربیان داخلی دیگر

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین