۰ نفر
۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۰
چرا استقلال و پرسپولیس خصوصی نمی شوند؟!

شایعه جدید برای وزیر ورزش

این روز ها به ویژه پس از حاشیه های جدایی استراماچونی و کالدرون از استقلال و پرسپولیس و البته اخبار مربوط به نقل و انتقالات،  یکی از پربحث ترین حاشیه های فوتبال ایران حول این مقوله می چرخد که وزیر ورزش پرسپولیسی است یا استقلالی ؟!
حاشیه ای که بنا به عقیده کارشناسان ، فارغ از تعصبها و بر اساس منطق نمی تواند سندیتی داشته باشد،  چرا که قاعدتا وزیر ورزش برای بقای شغلی خود هم که شده ، مجبور است تلاش خود را برای موفقیت هر دو باشگاه ورزشی زیر مجموعه وزارت ورزش و جوانان داشته باشد .

حالا از این بگذریم که چاره رها شدن مجموعه وزارت ورزش از این چالش ها خصوصی سازی ( البته منطقی ) دو باشگاه است و از این موضوع هم عبور کنیم که بسیاری بر همین مساله انتقاد دارند که چرا اصلا باید بیشتر توجه وزارت ورزش معطوف به دو باشگاه فوتبال استقلال و پرسپولیس باشد ، مگر ورزش ایران تنها باید در این دو باشگاه خلاصه شود ؟!
اما به هر  روی همین حاشیه ها ، کار را بدانجا پیش برده که در شرایطی که پیش از این کارت مربوط به عضویت مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان  در تیم والیبال ایران خودرو منتشر شده بود ، برخی از کاربران فضای مجازی با دست بردن در این کارت ، او را به عضویت تیم فوتبال جوانان پرسپولیس درآورند .

 عده ای از کاربران فضای مجازی با جعل این تصویر و دستکاری در کارت مورد نظر کلمه ی جوانان پرسپولیس را جایگزین والیبال تیم ایران خودرو کرده اند ، تا این گونه به نظر برسد ،که جناب وزیر از ابتدا یک پرسپولیسی بوده است.

نکته جالبتر در این جعل تصویر اما این است که اصلا تصویر روی کارت به هیچ وجه به سن و سال یک بازیکن رده سنی جوانان نمی خورد که جاعلان این تصویر این مساله را درنظر نگرفته اند !
شاید هم‌به همین دلیل بوده است که جعل کنندگان تصویر ، بخش مربوط به تاریخ اعتبار کارت را حذف کرده اند تا مشخص نشود سلطانی فر متولد ۱۳۳۸ در زمان صدور کارت حدود ۲۵ ساله بوده است .
در هر صورت امیدواریم وزارت ورزش حداقل برای رها شدن از این حاشیه های تکراری ، همت بیشتری برای خصوصی سازی درست و اصولی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در پیش بگیرد.

تصویر زیر فوتوشاپ شده است

کد خبر 1343459

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =