روزنامه ابتکار در یادداشتی نوشت:

  • برنامه ریزی برای به خیابان آمدن، از طریق این شبکه‌های اجتماعی صورت می‌گیرد.فلان روز و فلان ساعت با هم به فلان خیابان می‌رویم و فلان شعار را سر می‌دهیم.همه چیز درباره آشغال و سطل آشغال و آتش زدن آن در این مکان برنامه ریزی می‌شود.اما این قرار و مدار در ابعادی بسیار کمتر از آنچه نشان داده می‌شود محقق می‌شود.علت چیست؟چرا نمی‌توان به فیس بوک اعتماد کرد؟ 
  • خاصیت این شبکه‌ها شور و هیجان است. همین دیروز بود که رقص یک بزغاله در بالاترین انقدر بازدید گرفت وامتیاز خورد که کاربران سیاسی سایت را کلافه کرده بود.انتقاد آنها این بود که در شرایطی که باید اماده رفتن به خیابان شویم چرا باید رقص برغاله پر امتیاز شود و بالا بیاید. 
  • بخش قابل توجهی از روابط در این شبکه‌ها بر اساس روابط و جذابیت‌های جنسی آشکار یا ناپیدا است.روابط جنسی مجازی مهمترین عامل برای دور هم بودن است.بنابراین هرگونه تغییری در این روابط روی تحلیل ادم‌ها نیزاثر می‌گذارد.این موضوع به اندازه کافی روشن و گویا است.مثلا درحالیکه فردی با دوست دخترش قرار می‌گذارد تا به خیابان بیایند، کافی است به عکس او و قیافه اش انتقاد کند.در این زمان است که همه برنامه‌ها بهم می‌ریزد. 
  • شعار دادن در شبکه‌های مجازی ساده است و باعث می‌شود در اوج تبلیغات اعتراضی اکثریت قابل توجهی ترجیح دهند همچنان پای سیستم باشند و شعار بدهند.همین دیروز یکی از این سایت‌های مجازی از طرفداران خود خواهش می‌کرد که بجای پای سیستم بودن به خیابان بریزند.الان در خیابان‌ها 100 نفر جمع شدند اما 12 هزار نفر در بالاترین انلاین هستند.طبیعی است که در چنین شرایطی شبکه‌های مجازی نمی‌تواند جریان ساز باشند.همین چند وقت پیش بود که یکی از کاربران این شبکه با انتقاد از نیامدن رفقایش به خیابنها نوشته بود، خانه تیمی‌های 4 یا 5 نفره اول انقلاب بیش از شبکه‌های چند ده هزار نفره امروز جواب می‌دهد.

 /30

کد خبر 134361

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۶:۴۴ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۲
    0 0
    خدا را شكر كه: طبیعی است که در چنین شرایطی شبکه‌های مجازی نمی‌تواند جریان ساز باشند ...پس پيدا كنيد پرتغال فروش را؟
  • بدون نام IR ۱۰:۱۷ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۲
    0 0
    همه اش این نیست جذابیت در حال و در لحظه بودن حس همراهی و جریان بودن توسط ارسال اخبار لحظه به لحظه. احساس امنیت و اطمینان از کم هزینه بودن. امکان هم فکری در لحظه. حس هدایتگری فردی. محفوظ بودن حق اعتراض و اصلاح رفتار و ... همه ی این ها باعث می شود که تظاهر در شبکه های اجتماعی را جذاب تر کند. کسی چه می داند شاید روزی هم برسد که اعتبار این نوع تظاهر آن قدر بالا رود که دست کمی از تظاهر خیابانی نداشته باشد.
  • بدون نام BE ۱۴:۰۹ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    0 0
    خیلی ناراحت هستید نمی توانید فیس بوک و شبکه های خارجی را کنترل کنید

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین