رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان ایلام، بخشی از مواضع برخی نمایندگان استان ایلام را از روی خصومت و خیانت به شهدا دانست.

به گزارش فارس در ابتدای سخنرانی علی لاریجانی در شورای اداری استان ایلام، حجت‌الاسلام شریفی‌راد رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ایلام طی سخنانی ضمن انتقاد از عملکرد نمایندگان استان گفت:‌ سخنان این نمایندگان تفرقه‌افکنانه است و هیچ فایده‌ای برای مردم ندارد.

وی با بیان اینکه مردم مرتباً این مسئله را در مراجعات خود با بنده مطرح می‌کنند‌، افزود: بخشی از مواضع برخی نمایندگان استان ایلام از روی خصومت بوده و خیانت به شهدا است لذا از رئیس مجلس درخواست دارم که این سخنان را به عنوان موضع مردم استان ایلام استماع نکنند.

پس از این انتقاد رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان ایلام، داریوش قنبری نماینده استان و سخنگوی فراکسیون اقلیت مجلس طی سخنانی گفت: صحبت‌های نمایندگان در چارچوب حقوق نمایندگی، قانون اساسی و ارزش‌های نظام است و ما هم آنقدر عقل‌مان می‌رسد که ارزش‌های نظام و قانون اساسی را درک کنیم.

وی افزود: بهتر است که افراد به وظایف خود عمل کنند.  

/111

کد خبر 134419

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۴:۲۶ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۲
    0 0
    ببخشید هر کی پاچه خواری کنه و مثل عربده کش ها وسط مجلس نعره بکشه به خون شهدا احترام گذاشته؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین