قدردانی از قدیمی ترین رستوران دار جزیره زیبای کیش

در یک نشست صمیمی با حضور اعضای هیئت مدیره جامعه مراکز پذیرایی کیش از 35 سال خدمات ارزنده عمو اکبر بعنوان قدیمی ترین رستوران دار جزیره زیبای کیش قدردانی شد.

 به گزارش خبرآنلاین ، اگر اهل ماهی و غذاهای دریایی باشید قطعا و حتما در جزیره کیش گذرتان به رستوران‌ دریایی عمو اکبر افتاده است. حاج علی اکبرحیدری، درآذر ماه سال 1364 شمسی به جزیره کیش مهاجرت و به تدریج کسب و کار رستورانی خود را در یک آلاچیق کوچک نزدیک به ساحل راه‌اندازی می‌کند و کم کم توسعه می‌دهد. به شکلی که این روزها، رستوران‌ عمو اکبر یکی از اصلی‌ترین انتخاب‌ها برای خوردن یک وعده غذاهای دریایی عالی است. به گزارش خبر آنلاین در کیش ، در یک اتفاق قشنگ و قابل تقدیر اعضای هیئت مدیره جامعه مراکز پذیرایی کیش به پاس زحمات چندین ساله حاج علی اکبرحیدری در یک مراسم خوب و بیاد ماندنی در محل این جامعه به پای درد و دل قدیمی ترین رستوران دار جزیره زیبای کیش که حالا 76 سال سن دارد نشستند و به نوعی از خدمات قابل توجه این فعال اقتصادی بنحوی تقدیر نمودند . در پیچ و تاب و درد و دل های این فعال اقتصادی و قدیمی کیش که میشینی،‌ هر دری یک داستانی دارد، و تمام کلمه و کلمه صحبت های عمو اکبر صفای خاص خود را داشته، و تنها دلیل بزرگ آنهم دنیایی از مهربانی و صمیمیت می باشد که در چهره این پیرمرد نهفته است. وقتی که همراه با اعضای هیئت مدیره جامعه مراکز پذیرایی کیش به پای صحبت های این رستوران دار قدیمی جزیره نشستیم براحتی میتوانستیم آن صداقت ، خوشرویی و مهربانی همیشگی را در چهره خسته اما مهربان و خندان او پیدا نماییم و همانگونه که خودش تعریف می کرد حتی قبل از اینکه پایش به این جزیره مرجانی باز شود و کیش را بعنوان مقصد زندگی خود انتخاب نماید کارگری و یا آشپزی را در کشورهایی همچون الجزایر ، مصر ، تونس و کویت تجربه نموده و با مهاجرت به جنوبی ترین نقطه ایران کار را در شرایط بسیار سخت زندگی در دهه 60 در این جزیره خالی از سکنه و در شرایطی بسیار سخت ادامه داده تا کم کم موفق به تاسیس رستوران دریایی خود شده است. وقتی از حاج حیدری دلیل موفقیت رستوران عمو اکبر را پرسیدیم، در جواب مهم ترین دلیل را فعالیت همیشگی و نظارت مستمر دانست و البته تاکید کرد که هرچه هست از لطف و عنایت اول خداوند بزرگ و بعد حسن اعتمادی هستش که طی چندین دهه فعالیت مشتریان نسبت به ما پیدا نموده اند. در صحبتهایش با آن مهربانی همیشگی می گوید : هنوز هم که هنوزه ساعت 5 صبح بلند میشم، نماز میخونم و شروع به کار و مشغول فعالیت روزمره میشم که یکی از امتیازات رستوران عمو اکبر ، نیروهای خوب این مجموعه هستند چون همه این نیروها در همین رستوران تربیت شده و کار یاد گرفته و به چم و خم کار این رستوران آشنا شده اند. عمو اکبر با اینکه به 122 کشور دنیا سفر کرده اما همچنان مصرانه جزیره کیش رو یکی از بهترین نقاط گردشگری دنیا میدونه و معتقده که : جزیره زیبای کیش به دلیل آب و هوای خاص و دارا بودن جاذبه های گردشگری فراوان، یکی از توریستی ترین جزیره های ایران و حتی جهان به شمار می آید که در این جزیره زیبا و دیدنی، انواع تفریح ها و همچنین محیط ها برای گذراندن تعطیلاتی آرام و دلنشین وجود داره ، از غروب زیبا و ساحل مرجانی گرفته تا رستوران های بی نظیر و بازارهای های لوکس با کالاهای فراوان که همه و همه را می توان در سفر به جزیره زیبای کیش تجربه کرد و خاطرات لذت بخشی را از سفر به این جزیره با خود به ارمغان برد. از نکات بسیار جالب صحبت ها و خاطرات عمو اکبر مربوط میشد به روز یکشنبه ۱۲ تیر ۱۳۶۷ که برای یک سفر کاری از طریق فرودگاه بندرعباس عازم دبی بود که به دلیل خستگی ناشی از کار به این پرواز نمیرسه و هواپیمای ایرباس آ-۳۰۰ متعلق به هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به همراه ۲۷۴ مسافر و ۱۶ خدمه پرواز که در مجموع ۲۹۰ نفر می‌شدند بر روی آسمان خلیج فارس مورد اصابت موشک ناو جنگی وینسنس آمریکا قرار میگیره و تمامی سرنشینان این هواپیما کشته شدند و عمو اکبر تنها مسافری بود که بدلیل تاخیر ، علیرغم تلاش و خواهش و تمنای فراوان موفق به سوار شدن به این هواپیما نمیشه و جان سالم به در میبره و به نوعی از عمو اکبر میتوان به عنوان تنها بازمانده پرواز ۶۵۵ تیر ماه ۱۳۶۷ ایران ایر نام برد . در پایان این نشست صمیمی با اهدای لوح یادبودی از طرف هیئت مدیره جامعه مراکز پذیرایی کیش از 35 سال خدمات ارزنده عمو اکبر بعنوان قدیمی ترین رستوران دار جزیره زیبای کیش تقدیر و قدردانی شد.

46

کد خبر 1345507

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 8 =