درلایحه بودجه سال90 سازمان صدا و سیما به عنوان یک شرکت دولتی با بودجه ای معادل1120 میلیارد تومان اداره می شود.

سازمان صدا و سیما به عنوان بزرگترین مجموعه رسانه ای کشور در لایحه بودجه 90 به عنوان یک شرکت دولتی با بودجه ای معادل 1120 میلیارد تومان منابع و مصارف مورد شناسایی قرار گرفته است که تنها معادل 102 میلیارد تومان در بودجه عمومی برای آن اعتبار در نظر گرفته شده اکه این رقم قرار است از محل بودجه عمرانی تامین شود.

البته در لایحه بودجه 90 ،سازمان صدا و سیما برای نخستین بار طی چند سال اخیر در جمع شرکتهای سودده دولتی تلقی شده است ( در لایحه بودجه سال 90 هیچ شرکت دولتی به عنوان شرکت زیان ده برآورد نشده است) ولی در ردیف های متفرقه برای این سازمان به همراه سازمان حمایت از تولید کنندگان و مصرف کنندگان، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران رقمی معادل 607 میلیارد کمک زیان در نظر گرفته شده است( البته سهم سازمان صدا و سیما از این کمک زیان مشخص نیست) .

 نگاهی به ردیف های بودجه مربوط به به تولید برنامه های شنیداری و دیداری نشان می دهد که این شرکت دولتی و بزرگترین رسانه کشور می تواند بودجه ای معادل 107 میلیارد تومان را در غالب ارقامی که به دیدگر دستگاهها برای چنین امری اختصاص پیدا کرده را جذب کند.

 برای مقایسه حجم صدا و سیما با دیگر بخش های رسانه ای کشور کافی است بدانیم بر اساس برآورد مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی کل اعتبار بودجه ای در نظر گرفته شده برای برنامه های رسانه ای کشور بدون صدا و سیما در سال 90 رقمی معادل 180 میلیارد تومان را شامل می شود در حالی که تنها بودجه عمرانی پیش بینی شده برای سازمان صدا و سیما در سال 90 رقمی معادل 126 میلیارد تومان راشامل می شود که برنامه هایی مانند توسعه مراکز استانی، نوسازی تجهیزات صدا و سیما، احداث ساختمان معاونت سیاسی ،افزایش پوشش شبکه سراسری رادیو و... را شامل می شود.

قابل ذکر است که در لایحه بودجه سال 90 شورای نظارت بر صدا و سیما از یک نهاد مستقل به عنوان نهادی زیر مجموعه نهاد ریاست جمهوری مشمول دریافت بودجه ای معادل 984 میلیون تومان شده است که در مقایسه با قانون بودجه سال 89 معادل 15 درصد رشد داشته است.

بودجه سازمان صداو سیما به عنوان یک شرکت دولتی

سال

درآمد

هزینه

منابع عمومی دولت

کمک زیان

عمرانی

قانون بودجه سال 89

443

982

539

104.7

لایحه بودجه سال 90

1120.7

1120.7

-

102

منبع: مرکز پژوهشهای مجلس      ارقام: میلیارد تومان     

کد خبر 134624

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۹:۱۱ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    5 0
    تلویزیون را کارتی کنید و هزینه اش را از استفاده کنندگانش بگیرید. من که تماشا نمی کنم چرا باید هزینه اش به من تحمیل شود؟>آیا این عدالت است؟
  • بدون نام GB ۱۹:۳۵ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    1 0
    خدا بده برکت!!!
  • يك روزنامه نگار حوزه فرهنگ IR ۲۰:۰۷ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    1 0
    با اين همه پولي كه صدا و سيما مي‌گيرد چرا دستمزد كارشناسان و همكارانش را نمي دهد ما الان برنامه‌اي را در شبكه چهار تدارك ديديم كه سه ماه است پخش مي‌شود اما هنوز مجري‌اين برنامه دستمزدي نگرفته است
  • بدون نام IR ۲۳:۱۳ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    0 0
    اگر به بازنشستگان صدا وسیما نیز از این بودجه افزایش حقوقی شود بلاخره با بچه دانشگاهی و داشتن نوه و عمری خدمت بازنشستگان سازمان صدا وسیما نیز شاید بتوانند حداقل معیشتشان را داشته باشند.ولی اگر بسیاری از مدیران سازمان بعد از بازنشستگی نیز دست بردار نیستند و تمدید می کنند اگر برایشان مزایای انچنانی نداشته باشد نیز این چنین با تمدید جلوی پیشرفت همکاران را می گیرند؟
  • بدون نام IR ۰۷:۰۴ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۴
    1 0
    پول تبلیغات رو هم بهش اضافه کنید.
  • بدون نام IR ۱۰:۰۰ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۴
    0 0
    تلویزیون کم بیننده باید هم اینچنین بودجه بگیرد انوقت فصل مربوط به حقوق کارمندان با کاهش 7 درصدی مواجع است متوجه شدید که تمام نگاه دولت سیاسی بوده همین
  • بدون نام IR ۱۲:۰۰ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۴
    1 0
    درون ما خودمان را می سوزاند که کارمند بازنشسته سازمان هستیم و برای خرید حداقل مایحتاج گرفتاریم ولی مدیران ما صدها ماده و تبصره برای خودشان درست کرده اند
  • بدون نام IR ۱۱:۰۹ - ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    2 0
    با سلام:متاسفانه هر چه بودجه است تو جیب مدیران سطح بالاست کارمندان بیچاره صدا و سیما حتی به نان شب خودشان هم محتاجند و کمترین حقوق را نسبت به سایر ادارات دولتی می گیرند چرا نظارتی نیست؟!بداد مرکز صدا و سیما برسید

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین