عدم آمادگی استوکس در اولین تمرین با پرسپولیس

تسنیم نوشت: مهاجم ایرلندی پرسپولیس در اولین تمرین خود با پرسپولیس کاملا نا آماده نشان داد.

 آنتونی استوکس امروز (چهارشنبه) اولین تمرین خود را با پرسپولیس انجام داد. این در حالی بود که یحیی گل‌محمدی به خاطر تمرین تاکتیکی تیمش از مهاجم ایرلندی خواست به صورت انفرادی کار کند.

استوکس که بیش از 6 ماه است دور از میادین بوده در اولین تمرین خود برای سرخپوشان کاملا ناآماده نشان داد تا مشخص شود او برای قرار گرفتن در شرایط مسابقه حداقل یک ماهی زمان نیاز دارد. عدم آمادگی استوکس حتی توجه همبازیانش را هم جلب کرد و آن‌ها بیش از پیش از اقدام باشگاه برای جذب این بازیکن در شرایط بحرانی از نظر مالی، تعجب کردند.

با وضعیت بدنی که استوکس دارد بعید است او در بازی‌های حساسی که پرسپولیس در یکی دو ماه آینده پیش رو دارد، به کار یحیی گل‌محمدی و تیمش بیاید. مگر اینکه او خودش را در ظرف دو هفته آینده با تمرینات سخت آماده کند و کم کم به بازی گرفته شود.

255 41

کد خبر 1347139

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین