واحد مرکزی خبر نوشت: با دستور رییس دانشگاه علوم‌پرشکی کرمانشاه به منظور پیشگیری از هرگونه شیوع بیماری کرونا مراقبت مرزی در استان کرمانشاه تقویت می شود.

 دانشگاه علوم پزشکی استان اعلام کرد به دنبال احتمال انتشار ویروس کرونا در کشور عراق و اقلیم کردستان رییس دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه دستور تشدید مراقبت بهداشتی مرزی را صادر کرد. 
در این دستور آمده است تقویت پرسنل و ‌امکانات در کلیه مرزهای ورودی کشور عراق و اقلیم به استان کرمانشاه برای بررسی فرد به فرد واردشوندگان به کشور را اعلام و از هم میهنان خواست درصورت عدم ضرورت ،سفر خود به این‌مناطق و سایر کشورها را لغو کنند.
همچنین در این راستا از آمادگی کلیه بیمارستانهای شهرستانهای مرزی و مرکز استان خبر داد و در عین حال تاکید شده است که همگان باید توصیه های بهداشتی را رعایت کنند.
۴۷۲۳۲
کد خبر 1347146

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین