۱۳ نفر
۱۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۰
نمای ساختمان تیم ملی قلعه

طبق شایعات امیر قلعه‌نویی شانس اصلی هدایت تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی قطر خواهد بود و پس از 13 سال دوباره روی نیمکت تیم ملی خواهد نشست.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به‌نظر می‌رسد توافقات نهایی بعد از دو ماه با امیر قلعه‌نویی انجام شده است و او مربی بعدی تیم ملی ایران است. در ابتدا مهم‌ترین چالش قلعه‌نویی با بازیکنان خواهد بود چراکه آن‌ها بیش‌تر علاقه داشتند از میان مربیان داخلی، علی دایی را روی نیمکت تیم ملی ببیند. این موضوع شاید در دو بازی مهم تیم ملی مقابل عراق و بحرین به بزرگ‌ترین چالش قلعه‌نویی تبدیل شود.

پس از حل این مسئله کار فنی قلعه‌نویی در تیم ملی آغاز می‎‌شود و او احتمالا سانتر از جناحین، سبکی که به اجرای آن علاقه خاصی  دارد را در تیم ملی اجرا خواهد کند. تیم ملی برای اجرای این تاکتیک بازیکنان مناسبی خواهد دارد؛ مهاجمان این تیم سرزن هستند و رامین رضاییان و میلاد محمدی دو مدافع کناری این تیم توانایی ارسال توپ‌های بلند به زمین حریف را دارند. برای کنترل میانه میدان هم بازیکنان ایرانی باکیفیتی هم در لیگ برتر و در لیگ‌های خارجی بازی می‌کنند. در طرف دیگر تیم ملی مدافعان وسط سطح بالایی دارد و او برای انتخاب از بازیکنان از این پست هم دردسر شیرینی خواهد داشت.

نکته مهم دیگر که کمی نگران‌کننده است به ذهنیت خود امیر قلعه‌نویی برمی‌گردد. او در سال‌های اخیر تیم‌های بزرگ بوده، اما بیش‌ترین افتخارش کسب سهمیه است و چند سالی است که از جام دور مانده است. باید دید او چگونه از پس چالش‌ها و اجرای تاکتیک‌هایش در تیم ملی بر خواهد آمد و این مشکل را هم از سرمی‌گذراند؟

255 41

کد خبر 1347498

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ایرانی IR ۱۰:۵۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۱
    0 0
    او باید بازیکنان نافرمان را بدون فوت وقت از تیم ملی کنار بگذارد. این تیم لب پرتگاه است فرصت اشتباه ندارد. به تیمی یکدست و فدارکار و بدون ستاره نیاز دارد. اولویت را هم به بازیکنان داخلی بدهد نه خارج نشینان اجاره ای وووو
  • محمدرضا IR ۱۱:۵۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۱
    0 0
    احتمالا برای چهار بازی باقی مانده تا حذف شدنمون!
  • GB ۱۵:۰۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۱
    0 0
    اشتباه محض. اگر تیم ملی و مردم ایران را دوست دارید جلوی این اتفاق شوم را بگیرید.
  • IR ۱۷:۲۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۱
    0 0
    بازي تو آسيا با مافيا !!؟؟

آخرین اخبار