ایرنا:-'الساعدی قذافی' فرزند سوم رهبر لیبی همچون پدر خود رؤیاهای دست نیافتنی در سر می پروراند با این تفاوت که وی برخلاف پدر رسیدن به رؤیاهای خود را در مشهور شدن آن هم از راه ورزش پرطرفداری همچون فوتبال می دید.

شبکه خبری العربیه روز شنبه با اعلام این خبر افزود: الساعدی که اکنون 35 سال سن دارد، در میان لیبیایی ها به عنوان شخصی ولخرج، پرسفر و نیز معتاد به مواد مخدر شهرت دارد.
الساعدی در زمینه فوتبال تجربه بازی در تیم های 'پروجیا ' و'اودینزه' ی ایتالیا را دارد، اما در هر دو تجربه ناموفق بوده است .
بازیکنان پروجیای ایتالیا در زمان بازیگری الساعدی در این تیم در گفت وگو با رسانه ها درباره پسر قذافی نظر خود را بیان داشته اند. از جمله جالبترین آنها نظر 'رافانلی' بازیکن این تیم است که گفته بود: شاید الساعدی بازیکن خوبی نباشد، اما وی بسیار سخاوتمند است.
الساعدی پس از تجربه ناموفق در بازی حرفه ای در ایتالیا مجبور شد به لیبی باز گردد و ریاست فدراسیون فوتبال این کشور را بر عهده بگیرد.
وی همچنین علاوه بر ریاست فدراسیون فوتبال لیبی، رییس باشگاه الاتحاد این کشور و در صورت به زمین رفتن کاپیتانی این تیم را بر عهده می گیرد.
بازی دربی لیگ باشگاه های لیبی معمولا بین دو تیم پرطرفدار 'الاتحاد' و 'الاهلی' - هر دو از تیم های پایتخت - انجام می گیرد.
چند سال پیش هنگامی که تیم الاتحاد به رهبری فرزند قذافی از رقیب دیرینه خود یعنی الاهلی شکست خورد ، تماشاگران الاهلی حاضر در استادیوم علیه الساعدی شعار دادند و بازی او را به مسخره گرفتند.
پس از آن بود که الساعدی در یک لحظه جنون آمیز به افراد گارد حمایت خود دستور داد به سوی تماشاگران تیراندازی کنند که در نتیجه این تیراندازی 20 نفر از تماشاگران الاهلی جان خود را از دست دادند.
همچنین گفته می شود که الساعدی در جریان قتل 'بشیر الریانی' یکی از ستارگان فوتبال لیبی دست داشته است، زیرا الریانی پیش از آنکه در معرض دستگیری و شکنجه و در نهایت مرگ قرار گیرد، درباره الساعدی گفته بود، وی استعداد تبدیل شدن به یک بازیکن بزرگ را ندارد.
'عائض القرنی' واعظ مشهور سعودی در تماسی با العربیه بیان داشت که الساعدی چند روز پیش از وی خواسته است مردم لیبی را که خواهان سرنگونی حاکم بر لیبی هستند، به آرامش دعوت کند.
القرنی افزود: من در جواب فرزند قذافی به وی گفتم، شما باید شرتان را از سر مردم لیبی کوتاه کنید، از خدا بترسید و دست به کشتار مردم نزنید.16146

کد خبر 134782

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین