استاندار آذربایجان شرقی:آغاز انقلاب جهانی در حوزه فناوری و ارتباطات

استاندار آذربایجان شرقی، خواستار تکمیل پوشش مخابراتی در تمامی شهرستانهای استان و روستاهای محروم شد و گفت: این موضوع یکی از مطالبات مردم استان در برخی شهرستان ها و بخصوص مناطق محروم روستایی است که باید مدیران مربوطه به رفع آن توجه کنند.

به گزارش خبرآنلاین از آذربایجان شرقی به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، دکتر محمدرضا پورمحمدی در آیین افتتاح و بهره برداری از پروژه های زیرساختی ارتباطات، مخابرات و فناوری اطلاعات با اشاره به اهمیت آی تی و آی سی تی در توسعه اقتصادی جوامع گفت: این موضوع به یک اصل پذیرفته شده در بسیاری از کشورهای دنیا تبدیل شده و نقش بسیار موثری در افزایش درآمدهای اقتصادی کشورها دارد.

وی پیشرفت های امروز ایران اسلامی را مرهون خون پاک شهدای انقلاب اسلامی، تلاش شبانه روزی مسئولان و همت و همراهی اقشار مختلف مردم دانست و افزود: علی رغم تحریم ها و مشکلات متعدد در حوره اقتصادی و تامین مالی، یک هزار و 365 پروژه استان در دهه فجر امسال به بهره برداری می رسد.

وی با بیان اینکه توسعه در بستر زیرساخت، اتفاق می افتد ابراز کرد: توجه به حوزه آی تی و آی سی تی در دنیا فراگیر شده و به جرات می توان گفت که با گذراز انقلاب صنعتی به مرحله انقلاب در علم و فناوری رسیده ایم.

استاندار آذربایجان شرقی، فناوری و ارتباطات را رگ توسعه در کشورهای توسعه یافته و درحال توسعه دانست و ادامه داد: خوشبختانه اقدامات بسیار خوبی در حوزه آی تی و آی سی کشور و استان در حال انجام است و امیدواریم با توجه کافی به این موضوع در جای جای کشور، شاهد برقراری عدالت اجتماعی در تمامی شهرها و دورافتاده ترین مناطق روستایی باشیم.

پورمحمدی با بیان اینکه با توجه به فناوری اطلاعات و ارتباطات می توان بر بسیاری از مشکلات اقتصادی غلبه کرد ادامه داد: متاسفانه در برخی از مناطق بخصوص در شمال استان، پوشش شبکه مخابراتی، تکمیل نشده و باید این موضوع مورد توجه مدیران مربوطه قرار گیرد.

46

کد خبر 1349823

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار