به گزارش خبرآنلاین نصیری قیداری به عنوان اولین نماینده از سوی استیضاح کنندگان با اشاره به توصیه امام خمینی (ره) که به نمایندگان مجلس توصیه کرده بودند که برای نظارت بر دولت تا استیضاح وزیر پیش روند اما عیب جویی و انتقام گیری نکنند، گفت: سوگند میخورم که در این استیضاح به دنبال انتقام گیری نیستم. چرا که فرقهاست بین استیضاح و عیب جویی و انتقام گیری.
وی با اشاره به اینکه سالهاست در کشور ترانسفورماتور از سوی شرکت ایران ترانسفورماتور ساخته میشود، از وابستگی تنها دو کالا از این ترانسفورماتورها به خارج از کشور یاد کرد و افزود: تا سال 87 ما سالانه صادرات 70 درصدی به کشورهای خاورمیانه داشتیم و یک شرکت برتر در منطقه است.
نماینده زنجان از 4200 نفر کارگر و کارمند این شرکت سخن گفت و افزود: متاسفانه وزارت نیرو حدود 300 میلیارد تومان به این شرکت بدهکار است و ما بارها از وزیر نیرو خواستیم که این بدهی را پرداخت کنند اما تا کنون به آن توجه نشده است. آیا وزارت نیرو پول ندارد؟ پس چرا از چین، اکراین و هلند رفتهاید ترانس خریدهاید؟ این چه حمایتی از صنایع داخلی است؟
به گفته وی، 12 هزار ترانس از سوی وزارت نیرو به این شرکت سفارش داده شده است اما نمیروند آنها را تحویل گرفته و پولش را پرداخت کنند.
نصیری در پایان از بی کفایتی وزیر نیرو در اداره این وزارتخانه سخن گفت و از نمایندگان خواست تا برای احقاق حقوق مردم و کارگران به این استیضاح رای دهند.
/111
نظر شما