حیدر بهاروند؛ مردی که نامش در دو لیست مختلف وجود دارد!

لیست نواب رئیس دو کاندیدای فعلی ریاست فدراسیون فوتبال دارای یک نکته جالب است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ دو تن از کاندیدای ریاست فدراسیون فوتبال تا به حال لیست خود را معرفی کرده‌اند و در هر دو لیست نام حیدر بهاروند، سرپرست فعلی فدراسیون فوتبال، به‌عنوان نایب رئیس دوم (رئیس سازمان لیگ) دیده می‌شود.

درست است که این اتفاق از لحاظ قانونی منع ندارد، اما شک و شبهه‌های زیادی را پیرامون این موضوع مطرح می‌کند که یک فرد چگونه می‌تواند همزمان در لیست دو کاندیدای مختلف یعنی حسین‌علی قریب و حبیب کاشانی فعالیت داشته باشد و قصد دارد در انتخابات از چه کسی حمایت کند؟

موضوع دیگر درمورد بهاروند، موضوع بازنشستگی او است که از لحاظ قوانین کشور می‌تواند برای تاییدصلاحیت او دردساز شود، گرچه طبق اساسنامه او مشکلی برای حضور در انتخابات ندارد، اما به هر حال باید دید که درنهایت چه اتفاقی برای او رقم خواهد خورد. 

255 43

کد خبر 1350752

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین