به گزارش خبرآنلاین آذربایجانغربی، پیمان اکبری با اشاره به خبر ناگوار درگذشت فرزند حمزه زرینی بازیکن تیمش گفت: بعد از درگذشت فرزند حمزه زرینی شرایط روحی تیم خوب نبود ولی توانستیم به هر شکل برابر نماینده مریوان به برتری دست یابیم ضمن اینکه نسبت به بازی رفت ۴ تغییر داشتیم.
وی با اشاره به مصدومان تیمش گفت: هر هفته امیدواریم مصدومان تیم به بازی بازگردند تا ترکیب تیم تکمیل شود زیرا اکنون شرایط تیم طوریست که برای تکمیل لیست اولیه ۱۴نفره با مشکل روبهرو هستیم و امروز فرهاد قائمی مصدوم را نیز در لیست قرار دادیم.
وی اضافه کرد: مصدومیتهای تیم قبل از شروع لیگ و نقلوانتقالات بود و در تلاشیم که شرایط بازیکنان به روند بازی بازگردد. اکبری گفت: مسابقات لیگ هفته به هفته سختتر و شرایط حساستر میشود و ما بالاجبار با تنها ۷ بازیکن اصلی باید ادامه دهیم تا مصدومان به روند بازی بازگردند.
اکبری در مورد شرایط روحی بازیکن تیمش بعد از اتفاق تلخ درگذشت فرزندش گفت: تلاش میکنیم حمزه زرینی را به تیم بازگردانیم تا شرایط روحی بهتری داشته باشد و از شرایط سخت کنونی فاصله گیرد گرچه اتفاق تلخی بود و ما وظیفه داریم بهعنوان دوست به وی کمک کنیم.
46
نظر شما