۳۸۷بازرس در استان چهارمحال وبختیاری وظیفه صیانت از آرای مردم را برعهده دارند

رییس هیات بازرسی بر انتخابات چهارمحال و بختیاری و معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گفت: ۳۸۷ بازرس در استان وظیفه صیانت از آرای مردم در شعب اخذ رای را بر عهده دارند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل از روابط عمومی استانداری ، الله‌کرم نصیری روز پنجشنبه در جلسه‌ای که با حضور بازرسان ویژه برگزار شد، اظهار داشت: به ازای هر شعبه سیار، یک بازرس و به ازای هر ۳ شعبه اخذ رای ثابت، یک بازرس پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: برای افزایش کیفیت انتخابات در روز جمعه به ازای هر شهرستان یک بازرس ویژه انتخاب شده است و به شهرستان محل ماموریت اعزام می‌شود.

نصیری با اشاره به وظیفه فرمانداران در برگزاری انتخابات، تصریح کرد: سلامت، امنیت و رقابت سالم باید در عمل در تمامی حوزه‌ها اجرا شود.

رییس هیات بازرسی بر انتخابات چهارمحال و بختیاری افزود: مردم استان در تمام دوره‌های انتخابات حضوری پرشور در انتخابات دارند که نشان از آگاهی و درک بالای آنها است.

نصیری ادامه داد: هیات بازرسی بلافاصله بعد از ابلاغ زمان شروع انتخابات توسط وزیر کشور، فعالیت خود را در استان آغاز کرد و در همین راستا در ۱۰ شهرستان تابعه هیات های بازرسی شهرستان شکل گرفت.

48

کد خبر 1354957

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار