۱ نفر
۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۰
روسیه از اجرای اینستکس خبر داد

فارس نوشت: معاون وزارت خارجه روسیه از شروع فعالیت اینستکس با ایران خبر داد و خواستار حضور کشورهای بیشتر در آن شد.

یک دیپلمات ارشد روس روز چهارشنبه از فعالیت اینستکس با ایران خبر داد.

به نوشته وبگاه شبکه خبری «آر تی» «سرگئی ریابکوف» معاون وزارت خارجه روسیه امروز در باره آغاز کار اینستکس گفت:« ساز و کار مالی اروپا برای برای ایران آغاز شده است و معاملاتی در حال انجام است.»

معاون وزیر امور خارجه روسیه در ادامه گفت: «ما در جلسه وین خواستار افزایش تعداد شرکت کنندگان در ساز و کار اینستکس شدیم و به زودی تصمیمی اتخاذ می شود.»

نشست کمیسیون مشترک برجام در سطح معاونان و مدیران سیاسی وزارت خارجه‌های ایران و گروه «1+4» (آلمان، فرانسه، روسیه، چین و انگلیس) بعد از حدود یک ساعت و نیم در وین پایان یافت.

«سید عباس عراقچی» معاون سیاسی وزیر خارجه ایران با بیان اینکه اینستکس تقریبا به مراحل عملیاتی رسیده، گفت: «در جلسه امروز کمیسیون مشترک تأکید کردیم که بدون برآورده شدن انتظاراتمان در حوزه‌های اقتصادی بازگشت کامل ایران به برجام مقدور نیست.»

310 310

کد خبر 1357614

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۸:۳۵ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۷
    1 0
    با توجه به وارد کردن ایران در لیست سیاه FATF چگونه اینستکس میتواند فعال باشد؟!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین