ادامه آزادراه همت به البرز تا پایان امسال افتتاح می‌شود

نماینده عالی دولت در استان البرز گفت: ادامه آزادراه شهید همت در البرز که یکی از مطالبات اصلی مردم بود با پیگیری‌های صورت گرفته و جلب توجه ویژه ملی تا پایان سال زیر بار ترافیک می‌رود .

به گزارش خبرآنلاین استان البرز عزیزاله شهبازی روز یکشنبه ۱۱ اسفند در بازدید از پروژه ادامه آزادراه شهید همت در البرز با بیان اینکه با اهتمام و تعصب ویژه‌ای در مسیر تحقق خواست و دستور رئیس جمهور مبنی بر ضرورت تکمیل پروژه‌های راه سازی البرز حرکت می‌کنیم، افزود: بر این اساس و طبق ماموریت های محوله، نهایت تعامل و همراهی لازم را برای تسریع در بهره برداری از پروژه منطقه یک آزادراه تهران-شمال داشتیم و این مسیر پس از سال ها انتظار هفته گذشته با حضور رئیس جمهور محترم مورد بهره برداری قرار گرفت.

وی ادامه داد: ادامه آزادراه شهید همت در البرز نیز که یکی از مطالبات اصلی مردم بود با پیگیری‌های صورت گرفته و جلب توجه ویژه ملی تا پایان سال زیر بار ترافیک می‌رود.

شهبازی گفت: همچنین پروژه قطار برقی کرج-هشتگرد نیز پس از سال‌ها انتظار و مدت ها توقف در دی ماه امسال با حضور رئیس جمهور افتتاح شد.

وی افزود: در این میان پروژه‌های راه هشتگرد-طالقان، آزادراه چرمشهر-آبیک، تعریض آزادراه تهران-کرج، پروژه کمربند شمالی کرج، قطار شهری کرج و... با سرعت در حال پیشرفت است و روند فعالیت این پروژه‌ها به صورت مستمر و مداوم از رصد می شود.

استاندار البرز عنوان کرد: در این راستا وزارت راه و شهرسازی نیز همراهی ویژه ای با استانداری البرز برای تکمیل پروژه‌های راه‌سازی استان و نیل به خواست رئیس جمهور محترم مبنی بر کسب رضایتمندی، رفاه، آرامش و تسهیل در تردد مردم دارد.

46

کد خبر 1359139

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار