حمیدرضا کاتوزیان دیروز در حاشیه همایش بررسی ابعاد طرح گازسوز کردن خودروها در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب گفت: کشور کوچکی مثل کویت از نفت و درآمدهای آن دو سهم تعریف کرده است؛ یکی سهم نسلی برای نسل حاضر و دیگری سهم بین نسلی برای نسلهای آینده، اما ما نه تنها سهم نسلی را به طور کامل مصرف میکنیم، بلکه سهم بین نسلی را هم به مصرف امروز اختصاص می دهیم.
وی اظهار داشت: پول نفت باید در صندوقی ذخیره شود و برای توسعه زیرساختهایی مثل سدها، راهها، توسعه فناوریهای پیشرفته و ... هزینه شود و حتی دولتها برای استفاده از این بودجه از آن صندوق قرض بگیرند و بدهی خود را به این صندوق بازگردانند.
رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت: متاسفانه همه دولتها تلاش بیشتری برای زیاد کردن سهم خود از نفت در بودجه به خرج میدهند و اگر این روند ادامه یابد، همچنان که تا امروز دولتها چنین کردهاند، دولتهای بعدی هم این رویکرد را ادامه خواهند داد و بودجه هیچگاه خود را از بند مسئله بحرانزا و پرتلاطمی مثل نفت رها نخواهد دید.
رییس کمسیون انرژی مجلس هشتم گفت : کاهش قیمت نفت فرصت مناسبی برای استقلال بودجه از نفت است .
کد خبر 136
نظر شما