جاده ایلام – مهران بازگشایی شد

فرمانده پلیس راه ایلام گفت: راه ارتباطی ایلام مهران بعد از یک هفته فعالیت عمرانی بازگشایی شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از ایلام، سرهنگ رضاهمتی زاده در گفت و گویی اظهار داشت: این مسیر در حد فاصل مهدی آباد تا سه راهی جند الله به خاطر عملیات های عمرانی بعد از یک هفته انسداد از امروز بازگشایی شد.
وی افزود: البته رانندگان باید دقت داشته باشند که هنوز عملیات های عمرانی در طول این مسیر به اتمام نرسیده است و رانندگان باید هنگام تردد از این جاده احتیاط های لازم را مد نظر داشته باشند.
همتی زاده یادآور شد: همچنین راه روستایی پتک موسیان از توابع شهرستان دهلران نیز به علت سرریز و طغیان سد دوبریج به علت بارش های اخیر تا اطلاع بعدی مسدود است.
وی اضافه کرد: تا زمان بازگشایی این مسیر رانندگان از جاده جایگزین سه راهی بقیه الله - موسیان برای تردد استفاده کنند.
وی تاکید کرد: همچنین بارش های سیلابی اخیر به تعداد زیادی از راه ها و ابنیه استان خسارت زیادی وارد کرده و رانندگان هنگام تردد در جاده های استان به ویژه مسیر کمربندی شرقی ایلام و پل موقت جزمان هلیلان با احتیاط و رعایت قوانین رانندگی کنند.

46

کد خبر 1360313

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =