نظارت و بازرسی‌های بهداشتی حوزۀ دامپزشکی، در ایام نوروز افزایش می‌یابند

معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی استان گفت: نظارت و بازرسی‌های بهداشتی حوزۀ دامپزشکی، در ایام نوروز افزایش می‌یابند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری،دکتر حسین صالحی افزود: در راستای اجرای این طرح، 40 نفر روز در قالب 20 اکیپ ثابت و 540 نفر روز در قالب 180 اکیپ سیار در سطوح استانی و شهرستانی، در خصوص نظارت و بازرسی‌های بهداشتی در این ایام به ارائۀ خدمت می‌پردازند.
وی گفت: طرح افزایش نظارت‌های بهداشتی بر انواع فرآورده‌های خام دامی (انواع گوشت قرمز و سفید، تخم‌مرغ، شیر، عسل، آلایش‌های خوراکی دام و طیور و ...)  همزمان با سراسر کشور، از 25 اسفند سال جاری (1398) آغاز و تا 17 فروردین سال آینده (1399) ادامه می‌یابد.
معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی استان ادامه داد: هماهنگی های لازم جهت انجام بازدیدهای مشترک اکیپ های سیار دستگاه‌ها و ارگان‌های همکار در این طرح (معاونت بهداشتی و معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی، تعزیرات حکومتی، سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان، نیروی انتظامی، اتاق اصناف و ...) صورت گرفته است.
دکتر صالحی بیان داشت: شهروندان جهت تهیۀ انواع گوشت قرمز و آلایش‌های خوراکی دامی، صرفاً از واحدهای صنفی مجاز و دارای پروانه کسب معتبر و حائز شرایط بهداشتی، اقدام نمایند، 
وی یادآور شد: از تهیۀ انواع گوشت، به ویژه گوشت دام سبک از مراکز غیرمجاز (کشتار خارج از کشتارگاه مجاز یا کشتارهای سطح شهر و اماکن غیرمجاز و ...) خودداری نمایند.
صالحی تصریح کرد: مصرف‌کنندگان برای تأمین گوشت و آلایش‌های خوراکی انواع طیور با مراجعه به مراکز عرضۀ مجاز و بهداشتی نسبت به تهیۀ اقلام مورد نیاز به صورت بسته‌بندی و دارای شرایط بهداشتی مناسب (دارای برچسب و تاریخ انقضا) اقدام کنند و از تهیۀ گوشت انواع طیور استحصالی از کشتارهای غیرمجاز سطح شهر و دوره‌گردها اکیداً خودداری نمایند.
معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی استان گفت: شهروندان، جهت اطمینان از امنیت و بهداشت فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز، اقلام مورد نیاز خود را به صورت بسته‌بندی شده، تهیه و از تهیۀ این فرآورده‌ها به صورت فلّه (شیر فلّه و ...) جداً خودداری کنند.
وی تأکید کرد: تضمین امنیت و سلامت مواد غذایی با منشاء دامی یکی از اولویت‌های مهم کاری سازمان دامپزشکی کشور است و با توجه به نیاز مبرم و افزایش مصرف انواع فرآورده‌های خام دامی در این ایام و تعطیلات نوروزی، لازم است شهروندان و مسافران نوروزی، توصیه‌های بهداشتی را جدی گرفته و این اقلام را از واحدهای صنفی مجاز و بهداشتی تهیه کرده، از تهیۀ مورد نظر از مراکز غیرمجاز و فاقد شرایط بهداشتی، دوره‌گردها و ... اکیداً خوددرای نموده و در صورت مشاهدۀ هرگونه تخلف، به نزدیک‌ترین مرکز دامپزشکی یا به تلفن گویای 1512 اطلاع دهند.

46

کد خبر 1360318

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین