افشاگر عربستانی: پادشاه یا مرده یا در حال احتضار است

فارس نوشت:مجتهد، فعال توییتری سعودی بعد از افشای بازداشت چند شاهزاده و امیر در عربستان، گفت به احتمال زیاد پادشاه سعودی مرده یا به حال احتضار افتاده است.

 «مجتهد»، فعال توییتری افشاگر عربستانی می‌گوید به احتمال زیاد پادشاه سعودی «سلمان بن عبدالعزیز آل سعود» مرده است یا در حال مرگ است.

او در توییتی جدید در ادامه افشاگری‌های خود علیه خاندان سعودی و شخص محمد بن سلمان، ولی‌عهد سعودی نوشت: «جزئیات حادثه از این قرار است: پاشاه مرده یا در حال مرگ است. بازداشتی‌ها از خانواده پادشاهی ده‌ها نفر هستند نه احمد و پسران نایف. به کارمندان دیوان پادشاهی، کاخ، گارد پادشاهی گفته اند که بنا به شرایط جسمانی، نمی‌توان با پادشاه ملاقات کرد».


مجتهد در ادامه نوشت که بن سلمان ولی‌عهد سعودی قصد دارد بیانیه‌ای منتسب به پادشاه (پدرش) را در ارتباط با کناره‌گیری از قدرت منتشرکند؛ بیانیه‌ای که در آن، او را به جانشینی خود انتخاب خواهد کرد. او نوشت: «چه بر سر پادشاه آمده؟ به زودی اعلام خواهیم کرد».

احمد بن عبدالعزیز آل سعود برادر سلمان، پادشاه سعودی است و نایف نیز وزیر کشور سابق سعودی است. شب گذشته مجتهد و حساب  توییتری دیگری به نام العهدالجدید جزو اولین منابعی بودند از بازداشت دو شاهزاده برجسته و مهم سعودی خبر دادند.

ساعاتی بعد روزنامه وال‌استریت ژورنال آمریکا به نقل از منابع خود در داخل عربستان از بازداشت برادر پادشاه سعودی و محمد بن نایف، ولی عهد برکنارشده سعودی خبر دادند. به گفته این رسانه آمریکایی، اتهام آن‌ها «خیانت» است. «عبدالعزیز بن سعود بن نایف» وزیر کشور کنونی نیز جزو بازداشتی‌ها هست.

310311

کد خبر 1361817

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۹:۵۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۷
    9 0
    حوثی های یمن و شیعیان عربستان باید در آمادگی کامل باشند. بزودی جنگ به عربستان کشیده میشه. زمان نابودی سعودیهای ستمگر رسیده.
    • بی‌نام QA ۰۶:۵۵ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۸
      0 0
      زِرِشک (:
  • IR ۱۱:۴۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۸
    0 0
    بن سلمان مشغول کندن گور دوقولو میباشد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین