۳۵ نفر
۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰
دلار بالاخره کانال عوض کرد

 دلار در صرافی‌های بانکی، امروز با افت ۲۵۰ تومانی نسبت به دیروز و کاهش ۱۵۰ تومانی نسبت به صبح امروز به نرخ ۱۴ هزار و ۹۵۰ تومان فروخته شد.

به گزارش خبرآنلاین،نرخ خرید هر دلار ظهر امروز در تابلوی صرافی‌های بانکی ۱۴ هزار و ۸۵۰ تومان و فروش ۱۴ هزار و ۹۵۰ تومان بود.

قیمت خرید هر یورو نیز ۱۶ هزار و ۶۵۰ تومان و نرخ فروش آن ۱۶ هزار و ۷۵۰ تومان شد.

میانگین بهای هر یورو در روز معاملاتی گذشته در سامانه سنا ۱۶ هزار و ۷۰۷ تومان و هر دلار ۱۵ هزار و ۱۰۶ تومان بود. همچنین در سامانه نیما در روز معاملاتی گذشته هر حواله یورو ۱۵ هزار و ۴۳۲ تومان فروخته شد، حواله دلار نیز ۱۳ هزار و ۶۹۶ تومان به فروش رسید.

دلار

نرخ دلار در هفته های اخیر با جوسازی سفته بازان، به دلیل قرار گرفتن نام ایران در لیست سیاه FATF و شیوع کرونا رو به افزایش گذاشته است.

کارشناسان و دست اندرکاران بازار ارز معتقدند رشد اخیر قیمت دلار در هفته گذشته، تحت تاثیر عوامل روانی مرتبط با تصمیم FATF و شیوع ویروس کرونا بوده است و ریشه در عوامل واقعی اقتصادی ندارد.

223223

کد خبر 1362979

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین