اقدامات پیشگیرانه شهرداری برای مقابله با کرونا

شهردار اردبیل گفت: اقدامات پیشگیرانه شهرداری اردبیل برای مقابله با کرونا به صورت ۲۴ ساعته ادامه می یابد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از استان اردبیل، حمید لطف اللهیان در جریان بازدید از عملیات نیروهای سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اردبیل برای ضد عفونی و گند زدایی خیابان‌ها، معابر و اماکن پرتردد شهری عنوان کرد: عملیات ضدعفونی و گندزدایی به عنوان اقدامی پیشگیرانه در دستور کار این نهاد قرار گرفته و هر روز به صورت ۲۴ ساعته تمامی اماکن پرتردد و پر جمعیت ضدعفونی می‌شوند.
وی افزود: از ۵ اسفند ماه به دستور شهرداری اردبیل ضمن تشکیل کمیته پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا، تیم‌های تخصصی ضد عفونی و گند زدایی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اردبیل عهده دار این امر خطیر شده و به صورت بی وقفه و شبانه روزی به کار خود ادامه می‌دهند.
شهردار اردبیل یادآور شد: شهرداری اردبیل تا زمان اعلام وضعیت سفید از سوی ستاد مقابله با کرونای کشور، خود را موظف به پاسداری از حریم سلامت شهروندان دانسته و در این راه با تمام قوا به تلاش بی وقفه خود ادامه خواهد داد.
لطف اللهیان با تأکید بر اینکه باید از ترددهای غیرضروری باید پرهیز شود تا فراگیری بیماری متوقف شود، ادامه داد: انجام اقدامات پیشگیرانه بدون مشارکت مردم امکان پذیر نخواهد شد.
وی تصریح کرد: گندزدایی و ضدعفونی مراکز عمومی و خرید زمانی مؤثر خواهد شد که مشارکت مردمی نیز به شکل مطلوبی انجام پذیرد تا با عدم رفت و آمدهای غیرضروری در سطح شهر جلوی پیشرفت این اپیدمی گرفته شود.

۴۶

کد خبر 1364184

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین