۰ نفر
۲۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۳
پادشاه و ملکه نروژ قرنطینه شدند

ایسنا نوشت: رسانه‌های نروژ گزارش دادند پادشاه و ملکه این کشور نیز با بالا گرفتن شیوع ویروس کرونا جدید در این کشور در قرنطینه قرار گرفته‌اند.

تلویزیون دولتی نروژ موسوم به ان آر کی این خبر را تأیید کرده است.

این شبکه گزارش کرد: پادشاه هرالد و ملکه سونیا هیچ یک مریض نیستند اما تحت تأثیر تدابیر سخت‌گیرانه اعلام شده از سوی دولت برای مقابله با شیوع ویروس کرونا در قرنطینه قرار گرفته‌اند.

براساس تدابیری که دولت نروژ روز پنج‌شنبه اعلام کرد هر کسی که از سفر به خارج از کشورهای حوزه نوردیک بازگشته باشد باید به قرنطینه اجباری در خانه‌اش برود و اهمیتی ندارد که علایم بیماری را داشته باشد یا خیر.

این تدبیر باعث شده که تعداد زیادی از نروژی‌ها مشمول آن شوند و پادشاه و ملکه نروژ نیز با توجه به اینکه اخیرا در سفری رسمی به اردن رفته بودند مشمول این تصمیم می‌شوند. گزارش شده که وزیر بهداشت و وزیر امور خارجه نروژ نیز با توجه به اینکه اخیرا به سفر خارجی رفته‌اند در قرنطینه قرار گرفته‌اند.

مقام‌های نروژ اعلام کرده‌اند که تاکنون تعداد موارد تأیید شده ابتلا به ویروس کرونا جدید در این کشور 632 مورد است.

312 310

کد خبر 1364336

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین