مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

۰ نفر
۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۰
حیات هنری به آسیای شرقی باز می‌گردد

ایرنا نوشت: چین، کره جنوبی و ژاپن درپی اعمال محدودیت‌های سخت برای مقابله با شیوع ویروس کرونا، شروع به بازگشایی موزه‌های خود کرده‌اند.

موزه هنرهای معاصر شانگهای و موزه شانگهای بدنبال جلوگیری از گسترش بیماری کرونا در پایان تمهیدات سختگیرانه برای مهار کرونا در چین، درهای خود را به روی بازدیدکنندگان گشوده اند.  

موزه های چین، کره جنوبی و ژاپن پس از انجام اقدامات لازم همچون آزمایش و قرنطینه افراد به منظور مهار گسترش ویروس کرونا موسوم به کووید – ۱۹، تصمیم به ازسرگیری فعالیت های خود گرفته اند.

موزه هنرهای معاصر شانگهای (PSA) که به برگزاری جشنواره دو سالانه هنری شانگهای معروف است و همچنین موزه شانگهای از روز جمعه ۲۳ اسفند/ ۱۳ مارس، گشایش یافتند. هر دو موزه از اواخر ژانویه (اوایل بهمن) زمانی که سراسر چین برای مهار کرونا قرنطیه شد، تعطیل شدند.

۲۴۱۲۴۱

کد خبر 1364591

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار