لزوم کاهش تراکم جمعیتی در نانوایی‌های ایلام

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان ایلام از افزایش ساعت پخت نان در نانوایی های این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از ایلام، کامران سلیمان پور در گفت و گویی اظهار داشت: پخت نان در نانوایی های ایلام تا ساعت ۱۰ شب انجام می شود تا از تراکم جمعیت در صف نانوایی ها کاسته شود.
وی افزود: این اقدام در راستای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا و همچنین تسهیل در امر تامین نان مردم انجام گرفته است.
مدیرعامل شرکت غله ایلام گفت: همچنین دریافت هر گونه وجه نقد از نانوایی های ایلام که دارای دستگاه پوز هستند، ممنوع است.
سلیمان پور اظهار داشت: درصدد هستیم که با آموزش نانوایان و همچنین مردم، بدون نیاز به استفاده از کارتخوان تنها از طریق گوشی موبایل و اسکن کارت پرداخت صورت گیرد.
وی از قطع سهمیه ۱۲ نانوایی که به دستورالعمل بهداشتی توجه نکرده اند در استان اشاره کرد و گفت: این نانوایی ها با قطع سهمیه عملا تعطیل می شوند.
وی از تراکم جمعیتی در نانوایی های حاشیه شهر خبر داد و افزود: متاسفانه به دلیل بالا بودن جمعیت معمولا این تراکم جمعیتی همواره هست و فقط باید با آگاهی بخشی بیشتر از مردم بخواهیم موارد بهداشتی و فاصله مناسب را رعایت کنند.
وی اظهار داشت: الکل و مواد ضد عفونی کننده و همچنین آب ژاول مورد نیاز در اختیار همه نانوایی ها قرار گرفته و به استفاده از ماسک و دستکش نیز تاکید شده است.
سلیمان پور گفت: شستشوی روزانه و جمع آوری تخته نان سرد کن از دیگر مواردی است که نانوایی ها باید رعایت کنند.
وی به نظارت مستمر همراه با حضور کارشناس بهداشت از نانوایی ها اشاره کرد و گفت: هدف همه ما حفظ سلامتی مردم است.
وی ابراز امیدواری کرد، با همکاری مردم و پرهیز از  تراکم جمعیت در نانوایی ها شاهد انتقال ویروس کرونا نباشیم.
 
46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1365430

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 11 =