آموزش ۴۲۱ نفر در رشته های صنایع دستی در سال ۹۸

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: « ۴۲۱ نفر در رشته های صنایع دستی در سال ۹۸ آموزش دیدند.»

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان«مهدی جمال» امروز در گفت و گویی افزود: دوره های آموزشی در رشته سفال و سرامیک به صورت تخصصی و در رشته های چهل تکه دوزی، تراش سنگ قیمتی، گلیم و قلم زنی به صورت مقدماتی و عمومی برگزار شده اند.

وی گفت:« این دوره ها با اعتباری بالغ بر ۳۲۰ میلیون ریال برگزار شده است.»

جمال گفت:«دوره های آموزشی با هدف ترویج و توسعه صنایع دستی و دستیابی به تقویت  اشتغال پایدار و رونق تولید اجرا می شود.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: « در پایان دوره های آموزشی برای شرکت کنندگان گواهی صادر می شود .»

جمال افزود:« علاقمندان به فراگیری هنرهای صنایع دستی، می توانند جهت ثبت نام در دوره های آموزشی به ادارات تابعه شهرستانها مراجعه نمایند.»

46

کد خبر 1365537

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار