به گزارش خبرآنلاین از هرمزگان ؛ دکتر محمد جانباز گفت: افراد فروشنده در مراکز عرضه مواد خام دامی باید مجهز به ماسک، کلاه، دستکش، پیش بند و لباس کار باشند.
جانباز یادآورشد: همچنین ابزار و تجهیزات در مراکز عرضه از جمله یخچال و فریزر، میزکار، تخته گوشت، چاقو، ساطور، سینی، چرخ گوشت، ترازو وغیره باید به طور مرتب ضدعفونی و گندزدایی شود و دفع پسماندها نیز به شیوه بهداشتی در سطل های درب دار پدالی صورت گیرد.
وی اضافه کرد: هرگونه فرآوری و طعم دارکردن گوشت قرمز ممنوع بوده و چرخ کردن گوشت فقط به درخواست و در حضور مشتری با رعایت ضوابط بهداشتی مجاز است.
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان تاکید کرد: هرگونه قطعه بندی گوشت مرغ، فرآوری، تهیه جوجه کباب، طعم دارکردن و غیره در مراکز عرضه ممنوع است و در صورت مشاهده با شخص عرضه کننده برخورد می شود.
دکتر جانباز همچنین جهت مصرف فرآورده های خام دامی و پیشگیری از وقوع بیماری کرونا توصیه کرد: هرگونه خرید وفروش مرغ زنده به علت نامشخص بودن منبع تامین (حمل با خودرو و تجهیزات آلوده)، مبدا ورود و نظارت نداشتن بهداشتی و دوره پرهیز از مصرف داروها ممنوع می باشد.
46






نظر شما