وزارت راه تولید ویژه مسکن را در سال جهش تولید آغاز کرد

تسنیم نوشت: معاون وزیر راه با تاکید بر این‌که نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب فصل‌الخطاب همه بخش‌ها از جمله مسکن است،گفت:برنامه‌ریزی برای تولید ویژه مسکن در سال ۹۹ آغاز شد.

محمود محمودزاده با اشاره به نامگذاری سال ۹۹ از سوی رهبر معظم انقلاب به نام " جهش تولید" اظهار کرد: نامگذاری امسال در واقع فصل‌الخطاب برای همه بخش ها از جمله حوزه مسکن وزارت راه و شهرسازی است.

وی ادامه داد: بلافاصله برنامه‌ریزی برای این‌که چگونه می‌توانیم بحث تولید مسکن را بر اساس نامگذاری رهبر معظم انقلاب به صورت ویژه داشته باشیم در وزارت راه و شهرسازی آغاز شد.

وی تصریح کرد: باید امکانات دولت، توانمندی بخش خصوصی، سرمایه‌های بخش خصوصی به ویژه سرمایه‌های خُرد، سرمایه‌های عمومی و سرمایه‌های خاص را برای افزایش تولید مسکن در سال ۹۹ هم‌جهت کنیم.

معاون مسکن و ساختمان تاکید کرد:‌ تلاش می‌کنیم برنامه‌ای مبتنی بر شعار امسال در وزارت راه و شهرسازی تدوین و ارائه شود.

محمودزاده گفت: همه همکاران ما در وزارت راه، طی روزهای گذشته علی‌رغم تعطیلی رسمی در این زمینه کار کرده‌اند که پس از جمع‌بندی و بعد از شروع فعالیت‌ها برنامه مذکور رونمایی می‌شود.

۲۲۳۲۳۱
کد خبر 1368035

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین