کرونا برنامه‌هایمان را به‌هم ریخت / پایان فصل به سپاهان بازخواهم گشت

فوتبالیست جوان ارومیه‌ای که با درخشش در ترکیب ۹۰ به سپاهان نیز پیوست در گفت‌وگویی نوروزی به سوالات ما پاسخ داد.

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان غربی، محمد زینالی فوتبالیست جوان تیم ۹۰ ارومیه به سوالات نوروزی ما پاسخ داد.
سال نو را به شما تبریک می گم، ابتدا یه معرفی از خودتون و چند ساله حرفه ای ورزش می کنید

محمد زینالی هستم.۲۲ سالمه و از ۷ سالگی فوتبال رو تو مدارس فوتبال نود شروع کردم و در تمام رده های پایه سابقه ی بازی برای باشگاه نود رو در مسابقات لیگ یک و لیگ برتر کشوری رو دارم.

بهترین و بدترین خاطرتون از سالی که گذشت؟

بهترین اتفاق سالی که گذشت،درخشش تیم نود در لیگ یک و بستن قرارداد و پیوستن خودم به باشگاه سپاهان بود و بدترین اتفاق هم یک اتفاق بد شخصیست

فرارسیدن سال نو، چه حسی رو بهتون القا می کنه؟

فرارسیدن سال نو همیشه حس خوبی به آدم میده که مهمترینش اینه که امیدواری رو چندین برابر میکنه و ادم رو امیدوارتر میکنه که همه چی بهتر شه و انگیزه ی بیشتری به ادم میده که با قدرت بیشتر در سال جدید باید جنگید و برا همینه که چند ماهه اول سال معمولا ادم ها قوی تر و سرحالتر هستند.

چه آرزوهایی برای سال جدید دارید؟

اولین آرزوم برای سال جدید عبور از بحران ویروس کرونا برای کل کشور هست و امیدوارم هرچه سریعتر سرزمین ما از این بحران خارج بشه و همه ی مردم سالم و شاد باشند.
در سال جدید هم امیدوارم خودم و همه عزیزانم سالم و سرحال باشند،تیم نود و شهر و مردم غیور ارومیه لیگ برتری بشه،خودم هم به موفقیت های بیشتری برسم.

شیوع بیماری کرونا در اواخر سال چقدر برنامه های شما رو برای روزهای پایانی سال و روزهای ابتدایی سال آینده تغییر داد؟

بیماری کرونا برنامه ی همه رو تغییر داد و مجبور شدیم اولا برای سلامتی خودمون و دوم برای حفظ سلامت جامعه روابط و زندگیمون رومحدود کنیم.
مسابقات ما هم که فعلا تعطیل شده و تمریناتمون هم برای مدت کوتاهی همچنین،اما ما ورزشکارا باید بدن هامون رو اماده نگه داریم ولی باتوجه به تعطیلی تمامی مکان های ورزشی اینکار سخت شده و به سختی و تنهایی تمرین میکنیم تا بدنمون رو فرم بمونه.

چه شد با تیم ۹۰ چهره شدید؟

اول لطف خدا دوم زحمات کادر مدیریت و فنی باشگاه و تلاش های هم تیمی هام باعث شد تا بنده به عنوان نماینده باشگاهی که از بچگی براش زحمت کشیدم مطرح شم.

فوتبال ایران و بخصوص فوتبال ارومیه در سالی که گذشت چطور بود و برای سال آینده چه انتظارهایی دارید؟

فوتبال ارومیه در این یکی دوسال به لطف مجموعه باشگاه ۹۰ یک روند فوق العاده داشته که البته ناگهانی نبوده و طی چندین سال تلاش و زحمت شبانه روزی به اینجا رسیده و این به همه اثبات شد که ارومیه در فوتبال خیلی حرفا برا گفتن داره اما متاسفانه مسئولان شهری به اندازه ی مدیریت باشگاه نود،به اندازه ی مربیان و بازیکنانی که شاید بومی هم نباشند دلشون به حال این شهر نسوخته و به هیچ وجه در حد و اندازه های این جایگاه تلاش نکردند و هر اتفاق خوبی که افتاده صدقه سری غیرت و فداکاری اعضای باشگاه ۹۰ بوده.
امیدوارم در سال اینده و روزهای پیش رو مسئولان به خودشون بیان و درک کنند که فوتبال تا چه حد در زندگی مردم تأثیر داره و با حمایت های درخور شأن این افراد این شهر رو لیگ برتری کنند.
مطمئن باشید اگر مسئولین کمی به خودشون بیان و همت کنند ما ارومیه روبه زودی در لیگ‌برتر خواهیم دید و شور و نشاط رو به شهر هدیه میدیم.
چه چیزی برای مسئولین باارزش تر از اینه که جوانان و مردم شهر شاد باشند و لذت ببرند؟امیدوارم درسال آتی حمایت ها از مجموعه ۹۰ بیشتر بشه.

به عنوان اینکه بعد از مدت ها پرچمدار فوتبال ارومیه شدید و با رفتن به یک تیم لیگ برتری نام ارومیه را مطرح کردید چه حسی ایجاد شد

خیلی خوشحال بودم و امیدوارم بتونم در آینده بیشتر برای شهرم افتخارآفرین باشم.

چرا دوباره به ۹۰ بازگشتید و کی دوباره زردپوش خواهیدشد؟

وقتی دیدم تیم شهرم شانس صعود به لیگ برتر داره و حس کردم من میتونم به تیم کمک کنم،وظیفه دونستم که از هرچیزی بگذرم و به جایی که بهش مدیونم ادای دین کنم و نیم فصل رو قرضی از باشگاه سپاهان به نود اومدم تا اگر خدا خواست تیم رو لیگ برتری کنیم.
من قرارداد۳ ساله با باشگاه سپاهان دارم و الان هم قرضی در باشکاه ۹۰ هستم و بعد از اتمام این فصل برمیگردم و دراختیار باشگاه سپاهان خواهم بود.

در طی سال هایی که در فوتبال بودین، بهترین عیدتون چه سالی بوده چرا؟

والا ایام زیاد اتفاق خاصی از لحاظ فوتبالی نیوفتاده اما همین عید پارسال که در مسابقات لیگ یک با نام ارومیه حاضر بودیم میتونه بهترین عید باشه.

جالب ترین خاطره از نوروزها؟

خاطره خاصی به ذهنم نمیاد

نوروز برای یک ورزشکار چه تعریفی داره؟

ورزشکار و هرکسی که هدفی داره تو این ایام که همه به فکر استراحت هستند باید از فرصت استفاده کنه و با تلاش بیستر از بقیه سبقت بگیره.
ما هم متاسفانه یا خوشبختانه زیاد فرصت استفاده از ایام نوروز رو نداریم و باید مدام مشغول تمرین باشیم.

دعا و آرزوتون برای سال جدید؟

ممنونم از مدیریت و کادرفنی باشگاه سپاهان که خیلی به بنده لطف داشتند و ممنونم از زحمات تمام کادر باشگاه نود بخصوص آقای بهاری و آقای بیاتلو و امیدوارم مسئولین بیشتر کنار این افراد باشند و ممنونم از پدر و مادرم که تا آخر عمر نمیتونم گوشه ای از محبت هاشون رو جبران کنم.
از مردم هم خواهش میکنم همکاری کنند تا باهم ویروس کرونا رو شکست بدیم

بهترین فوتبالیست ایران و بهترین ورزشکار استان آذربایجان غربی و کشور در سال گذشته؟

بهترین فوتبالیست ایران مهدی کیانی و فرشاد احمدزاده
بهترین ورزشکار استان محمد زینالی

46

کد خبر 1368431

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار