امریکا از کره جنوبی برای کنترل ویروس کرونا کمک خواست

ایسنا نوشت: پس از درخواست فوری از سوی رئیس جمهوری آمریکا، کره جنوبی اعلام کرده که قصد دارد تا تجهیزات پزشکی به آمریکا به منظور مقابله این کشور با کروناویروس ارسال کند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا طی درخواست فوری خود همچنین وعده داده که به کارخانه‌های کره جنوبی کمک می‌کند تا تایید دولت واشنگتن را به دست بیاورند.

پس از یک شیوع گسترده، کره جنوبی ظرف چند روز آزمایش‌های بی‌شماری را انجام داد و یک برنامه گسترده را برای ایزوله کردن موارد تایید شده ابتلا به کروناویروس و رهگیری ارتباطات این موارد در نظر گرفته است.

دولت کره جنوبی موفق شد تا گسترش و شیوع این بیماری ویروسی را کاهش دهد و در این مدت تنها ۱۲۵ مورد فوتی ثبت شده و در ۱۳ روز گذشته تعداد مبتلایان در هر روز به زیر ۱۰۰ تن رسیده است.

آمریکا در ابتدا آزمایش‌های کمی انجام داد و بخش‌هایی از کشور را به صورت گسترده قرنطینه کرده است.

در همین حال، ترامپ در تماس تلفنی ۲۳ دقیقه‌ای با مون جائه این، رئیس جمهوری کره جنوبی به وی قول داد تا به تولیدکنندگان این کشور کمک کند تا تاییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا را برای تجهیزاتشان دریافت کنند.

رئیس جمهوری کره جنوبی به ترامپ گفت که سئول تا جایی که ممکن است و در صورت وجود تجهیزات یدکی پزشکی در کشور به آمریکا کمک می‌کند.

312 310

کد خبر 1368745

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین