تازه ترین اخبار از ویروس کویید 19 در جهان؛ کرونا شاهزاده اسپانیا را از پای درآورد/تلاش پکن علیه واشنگتن؛ ویروس از ارتش آمریکا آمده است

ویروس کرونا همچنان در سراسر جهان قربانی می گیرد. حالا شبهه هایی در مورد امار ارائه شده از سوی برخی کشورها مانند ژاپن وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ویروس کرونا در اروپا و امریکا بیش از هر نقطه ای از جهان گسترش یافته است.

 تعداد قربانیان کروناویروس به 30892 تن رسید. از مجموع 664672 مبتلا به این ویروس 142368 تن بهبود پیدا کرده‌اند.  همچنین از مجموع 491412 کیس فعال، حال 25230 تن وخیم گزارش شده است.

 اسپانیا اعلام کرد در 24 ساعت گذشته 832 تن بر اثر ابتلا به کروناویروس جان باختند که بدین ترتیب شمار قربانیان از 5690 تن عبور کرد. ایتالیا با اعلام 889 فوتی، اسپانیا با 674 فوتی،فرانسه با 319 فوتی، انگلیس با 260 فوتی،آمریکا با 247 فوتی و ایران با 139 فوتی رده‌های اول تا ششم جدول قربانیان کرونایی را در 24 ساعت گذشته به خود اختصاص دادند. ایتالیا با رسیدن به رقم 10023 فوتی فراتر از سایر کشورها و با فاصله زیاد قرار گرفته است.

به نوشته فاکس نیوز، پرنسس ماریا ترزا از بوربن- پارما اولین چهره سلطنتی اسپانیاست که به دلیل ابتلا به ویروس کرونا در حالی که در پاریس فرانسه اقامت داشت، درگذشت. این شاهزاده ۸۶ ساله عموزاده فیلیپ ششم، پادشاه اسپانیا بود.

دوک آرانخوز، برادر وی با انتشار پیامی در حساب کاربری فیس بوک خود، درگذشت خواهرش را پس از آنکه به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده بود، تایید کرد.

شاهزاده ماریا ترزا در ژوئیه ۱۹۳۳ متولد شد و پس از اتمام تحصیلات خود در فرانسه به عنوان استاد جامعه شناسی در دانشگاه‌های سوربون پاریس و کامپلوتنس مادرید به تدریس مشغول شد. او به دلیل فعالیت‌ها و دیدگاه‌های آشکار خود لقب «شاهزاده سرخ» را گرفت.

همچنین پاتریک دوجیان 75 ساله{ارمنی تبار}، از بلندپایه‌ترین مقام سیاسی اروپا است که بر اثر کروناویروس جان خود را از دست داد.

ژاپن که پیش از این گفته بود وضعیت اضطراری اعلام نمی کند، خبر از  بسته شدن پارک‌ها و مراسم زیبای تماشای شکوفه‌های گیلاس در توکیو به دلیل شیوع کروناویروس تا 12 آوریل داده است. همزمان روزنامه ساوت چاینا مورنینگ پست با اشاره به اینکه اتباع خارجی در ژاپن آمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور را غیرواقعی می دانند نوشت: سفارت آلمان در توکیو در بیانیه ای نسبت به این موضوع انتقاد کرده و آمارهای ژاپن را غیرقابل قبول و باور نکردنی خوانده است.

در بیانیه سفارت المان در توکیو آمده است: به دلیل آنکه نرخ آزمایش های کرونا در ژاپن بسیار پایین است اصلا نمی توان آمارهای رسمی این کشور را باور کرد بر اساس این گزارش، در این کشور آزمایش کرونا فقط برای کسانی که برای ۴ روز متوالی تب شدید داشته باشند و یا با مبتلایان در ارتباط بوده اند، انجام می شود. دولت ژاپن برنامه دارد تا بسرعت یک بسته محرک اضطراری برای رسیدگی به تاثیر اقتصادی همه گیری جهانی ویروس کرونا تدوین کند. به گزارش تلویزیون دولتی ژاپن، این بسته محرک شامل کمک های نقدی به خانوارهایی است که با مشکل مواجه اند و نسبت به اقداماتی که طی بحران مالی جهان در سال ۲۰۰۸ انجام گرفت، مقایس بزرگتری خواهد داشت. نیشی مورا در این مورد که آیا وضعیت اضطراری اعلام می شود یا خیر، گفت دولت در حال مذاکره با کارشناسان بر سر این موضوع است.

به گزارش صدای امریکا در امریکا اندرو کومو ، فرماندار نیویورک نقطه اوج شیوع ویروس کرونا را «احتمالا» در دو تا سه هفته آینده اعلام کرده و گفته است که از شکست این ویروس «هفته‌ها» طول خواهد کشید. این بیماری در شهرهای بزرگ ایالات متحده از جمله دیترویت ، نیواورلئان و شیکاگو گسترش یافته است؛ در این بین ایالت نیویورک و شهر نیویورک در هفته اخیر مرکز اصلی شیوع این ویروس در آمریکا بوده‌اند.

همچنین تلاش چین برای مقصرنشان دادن ارتش آمریکا به عنوان عامل انتشار کروناویروس در ووهان، خشم شماره 10 {دولت} انگلیس را درآورد.

 نزدیکان بوریس جانسون هشدار دادند رفتار چین در این زمینه می‌تواند به روابط دو کشور آسیب بزند.

 نخست وزیر انگلیس با فشاری جدیدی از سوی کابینه {طرفداران آمریکا} روبرو شده تا قرارداد با هواوی برای توسعه 5جی را متوقف کند.

{آمریکا و متحدانش در انگلیس نگران این هستند که کمک‌های چین به کشورها در طول بحران کروناویروس می‌تواند منجر به افزایش قدرت چین و محکم شدن پایه‌های اقتصادی این کشور شود.

به گزارش خبرگزاری تاس تعداد افراد آلوده به ویروس کرونا در روسیه طی روز گذشته ۲۷۰ نفر افزایش و به ۱۵۳۴ نفر رسیده، هشت نفر هم جان باخته‌اند و تعداد مبتلایان در شهر مسکو از مرز ۱۰۰۰ فراتر رفته که باعث نگرانی مقامات پایتخت شده است. علاوه بر این، "سرگئی سوبیانین" ، شهردار مسکو نیز امروز اعلام کرد که  وضعیت گسترش ویروس کرونا در پایتخت به مرحله جدیدی رسیده و تعداد افراد بیمار به سرعت در حال افزایش بوده و اکنون از مرز هزار نفر گذشته است. سببیان تأکید کرد که هیچ کس از بیماری در امان نیست.

شهردار پایتخت روسیه از همه شهروندان مسکو خواست تا هنگام خارج شدن از خانه فاصله امن با افراد را حفظ کرده و مانند صف جلوی دستگاه‌های خودپرداز بانکها رفتار کنند که نزدیک شدن بیش از حد افراد غیر قابل قبول است. همچنین روسیه دستور داده تا مرزهای این کشور از روز دوشنبه بسته شود.

به گزارش صدای امریکا ویتنام نیز از روز شنبه پروازهای داخلی خود را لغو کرده است. رستوران ها و مشاغل دیگر در این کشور برای دو هفته تعطیل شده‌اند و تجمع بیش از ۲۰ نفر در اماکن عمومی ممنوع اعلام شده است.  ماتئوس موراویچکی، نخست وزیر لهستان گفت که این کشور قصد ندارد تاریخ انتخابات ریاست جمهوری را که ۱۰ مه برگزار می‌شود به دلیل شیوع ویروس کرونا تغییر دهد. این در حالی است که مخالفان دولت در پارلمان خواستار به تعویق افتادن این انتخابات هستند.

به نوشته دیلی میل  در هنگ کنگ تاکنون فقط 4 تن بر اثر کروناویروس جان باخته‌اند.  این در حالی است که حکمرانی هنگ کنگ زیر نظر چین اداره شده و تا قبل از کرونا مردم عضو جنبش دموکراسی شبانه‌روز در کوچه و خیابان بوده و علیه پکن و حکمران آن تظاهرات به راه می‌انداختند.  از مجموع 641 مورد کرونایی در این سرزمین 118 تن بهبود پیدا کرده و در حال حاضر از 519 کیس فعال، حال 5 تن وخیم اعلام شده است.  هنگ کنگی‌ها از همان روزهای اول درگیر کرونا شده، اما سیاست قرنطینه 14 روزه برای خارجیان وارد شده به منطقه را به اجرا گذاشتند.

شبکه خبری سی‌ان‌ان گزارش داد:«آملی دو مونچالین» وزیر امور اروپایی فرانسه روز یکشنبه بحران کرونا را عامل به خطر افتادن «اعتبار و سودمندی» اتحادیه اروپا دانست.

مونچالین در گفت‌وگو با رادیو آرتی‌ال از عملکرد برخی اعضای اتحادیه اروپا در میانه بحران شیوع کرونا  انتقاد کرد و ادامه داد : اگر برخی خواستار همبستگی نیستند، باید جایگاه آن‌ها را در اتحادیه اروپا و همچنین آنچه را که با ۲۷ کشور عضو انجام می‌دهیم، زیر سوال ببریم. این مساله اساسی و وجودی است.

اظهارات مقام فرانسوی پس از آن مطرح می‌شود که اختلافاتی میان اعضای اتحادیه اروپا درباره بهترین راه‌های مقابله با تاثیرات اقتصادی شیوع کرونا روی داده است.

یک دیپلمات اروپایی که از مسایل مطرح شده در نشست روز پنجشنبه اتحادیه اروپا پیرامون این موضوع آگاه است، به سی‌ان‌ان گفت که ایتالیا و اسپانیا بیانیه پایانی این نشست را به دلیل «مبهم و فاقد اقدامات ملموس بودن» بلوکه کردند.

مونچالین همچنین افزود: اگر اروپا زمانی که همه چیز خوب است فقط یک بازار داخلی باشد، دیگر عقلانی نیست.

  312 310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1370516

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 0 =