اعمال جریمه برای ۹۰ خودرو در لرستان

رئیس پلیس راه لرستان از جریمه ۹۰ دستگاه خودرو با پلاک غیر بومی در پلیس راه این استان خبر داد و گفت: همچنین ۳۰ دستگاه خودرو به پارکینگ منتقل شده است

به گزارش خبرآنلاین از لرستان، سرهنگ «حسین دالوند» با اشاره به ایجاد ایست بازرسی در ورودی همه شهرهای لرستان، اظهار داشت: تمام خودروهایی که غیر بومی هستند اجازه ورود به داخل شهرهای استان را ندارند و آنها را از کمربندی هدایت می‌کنیم تا به شهرهای مقصد خود برسند.

وی، عنوان کرد: همچنین خودروهای بومی که پلاک آنها غیر بومی است و غیر ضرور در سطح جاده‌ها تردد می‌کنند، ۵۰۰ هزار تومان جریمه می‌شوند و به مدت یک ماه به پارکینگ انتقال داده می‌شوند.

سرهنگ دالوند یادآور شد: همچنین تمام تفرجگاه‌ها، مناطق تفریحی و پارک‌ها مسدود شده اند، هر خودرویی در محدود پارک‌ها، جاده‌ها و تفرجگاه‌ها توقف کنند ۵۰۰ هزار تومان جریمه و به مدت یک ماه پارکینگ نیز منتقل می‌شوند.

46

کد خبر 1371078

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین