مدیرکل مدیریت بحران استان: خسارت رعدو برق و باران به تاسیسات همدان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان گفت: بارش شدید باران که از بامداد پنجشنبه آغاز شد و همچنان نیز در همدان ادامه دارد به بخشی از تاسیسات زیرساختی استان خسارت وارد کرده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از همدان ؛ علیمردان طالبی در گفتگویی با اعلام مطلب فوق افزود: بارش باران به همراه تگرگ موجب آبگرفتگی معابر و خسارت به تاسیسات برق بر اثر رعد و برق شده اما تاکنون میزان خسارت برآورد نشده است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین به بخش هایی از کشاورزی و باغ ها در اثر تگرگ و سرما زدگی خسارت هایی وارد شده و آسیب و خسارت های وارد شده به تاسیسات شهری نیز در دست بررسی است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان اظهار داشت: طبق اطلاعات به دست آمده از ۱۲ ایستگاه هواشناسی بیشترین میزان بارندگی در ۲۴ ساعت گذشته مربوط به شهرستان ملایر با ۴۷.۳، نهاوند با ۳۰.۹ و فامنین ۲۴.۴ و  بهار با ۱۹.۴ میلیمتر است.

طالبی اضافه کرد: بیشترین میزان بارندگی از ابتدای سال زراعی تاکنون مربوط به شهرستان نهاوند با ۴۶۶.۱ میلیمتر، ایستگاه نوژه واقع در کبودراهنگ با ۴۲۱.۵، تویسرکان با ۴۱۵ میلیمتر، ملایر ۴۰۳ و رزن ۳۸۷ میلیمتر است.

لازم به ذکر است، در رعدوبرق های شدید پنج شنبه به یک گاوداری در نهاوند خسارت مالی و مادی وارد شد، در این گاوداری یک راس گاو تلف شد و چند راس نیز دچار برق گرفتگی شدند.

46

کد خبر 1375036

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار