به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ علی فرخزاد، معاون عمرانی استاندار قزوین در دیدار با مدیرکل فعلی و اسبق راه آهن شمال ۲ کشور، پروژه دوخطه کردن راه آهن قزوین_کرج را بسیار مهم دانست و خاطر نشان کرد: این پروژه تا کنون ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد.
او افزود: قبل از بهره برداری از این پروژه مسیل ها و زیرگذرها باید بازنگری شوند و اگر به اضافه کردن دهنه و یا تعریض زیرگذر نیاز است در اسرع وقت انجام شود تا در بارندگی های شدید حادثه ای پیش نیاید.
فرخزاد در خصوص اجرای طرح توسعه مبتنی بر حمل و نقل همگانی (TOD) در شهر قزوین گفت: استان قزوین یکی از سه استان پایلوت برای اجرای این طرح است و در این زمینه اقدامات خوبی در استان انجام شده است.
معاون عمرانی استاندار بیان کرد: با توجه به ویژگی های خاص منطقه قرارگیری راه آهن با اجرای این طرح توسعه محلات، تقویت اقتصاد خرد در طرح بازآفرینی و گسترش شبکه دسترسی در استان فراهم می شود.
این مقام مسئول همچنین به ضرورت بازسازی ایستگاه آبیک تاکیدکرد و گفت: بهسازی ایستگاه های استان ازجمله قزوین، تاکستان و... باید در دستور کار قرار گیرد.
46
نظر شما