به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل از روابط عمومی استانداری، اقبال عباسی ۳۰ فروردینماه در ستاد استانی مقابله با کرونا ویروس در چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه تولید و کسب و کار باید در کنار رعایت پروتکلهای بهداشتی بنا بر دلایل مختلف در کشور و استانها آغاز میشد، اظهار کرد: در کنار شروع کسب و کارها شاهد اجرای طرح فاصلهگذاری هوشمند و کمکهای مومنانه برای اقشار آسیبدیده در پی شیوع کرونا ویروس به نیازمندان هستیم.
استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در حال حاضر ۳ وظیفه کمک به نیازمندان، اجرای صحیح طرح فاصلهگذاری هوشمند و مبارزه با کرونا ویروس بر دوش مسئولان ستاد مبارزه به کرونا ویروس قرار دارد، هرجایی نیاز باشد ما محدودیتهایی را برای جلوگیری از شیوع کرونا ویروس به صورت مقطعی و منطقهای در استان اعمال میکنیم.
وی با تأکید بر اینکه در خانه ماندن بهترین روش برای مقابله با کرونا ویروس است، عنوان کرد: از مردم خواهشمندیم در صورت امکان در خانه بمانند و از ترددهای غیرضروری خودداری کنند، کسب و کار از ابتدای هفته آغاز شده است اما رعایت بهداشت تعطیلبردار نیست.
عباسی تأکید کرد: تعطیلی مشاغل پرخطر، مراکز تفریحی، توریستی و مراکز ورزشی کماکان ادامه دارد، برای بازگشایی مراکز آموزشی در ستاد ملی کرونا تصمیمگیری میشود، اگر افراد پروتکلهای بهداشتی را رعایت نکنند در وهله اول تنها کسانی آسیب میبینند که نکات بهداشتی را رعایت نکنند.
استاندار چهارمحال و بختیاری در خصوص اجرای طرح جمعآوری کمکهای مومنانه در استان و توزیع در بین نیازمندان، گفت: اولویت توزیع کمکهای نقدی و غیرنقدی جمعآوری شده در بین نیازمندان استان است، در جمعآوری نیازها توسط گروههای بسیجی، مردمی و خیری دراستان محدودیت وجود ندارد، اما توزیع این کمکها توسط قرارگاه مرکزی ستاد انجام شود تا مواسات و عدالت به معنای واقعی محقق شود.
وی افزود: پیشنهاد میشود اعضای ستاد مبارزه و مقابله با کرونای چهارمحال و بختیاری ۲۰ درصد از حقوق خود را به صورت اختیاری برای کمک به نیازمندان اختصاص دهند، برای این کار هیچ اجباری وجود ندارد کارکنان و اعضای ستاد میتوانند این کار را به صورت اختیاری انجام دهند، همچنین سایر کارکنان دولت نیز میتوانند از ۵ تا ۲۰ درصد حقوق خود را در راستای کمکهای مؤمنانه اهدا کنند.
عباسی ادامه داد: همچنین از محل اعتبارات بحران استانداری حدود ۱۰۰ میلیون تومان اعتبار جهت کمک به نیازمندان و آسیبدیدگان کرونا ویروس اختصاص پیدا میکنند، سایر ادارات نیز اگر چنین اعتباراتی در اختیار دارند میتوانند به این موضوع اختصاص دهند.
استاندار چهارمحال و بختیاری در پایان از افزایش زمان ثبتنام اصناف کمخطر در سامانه سلامت وزارت بهداشت خبر داد و خاطرنشان کرد: صنوفی که تاکنون موفق نشدهاند در این سامانه ثبتنام کنند تا پنجم اردیبهشتماه فرصت دارند مراحل ثبتنام خود را تکمیل کنند، پس از اتمام این مدت فعالیت صنوفی که کد رهگیری دریافت نکردهاند تخلف است.
48
نظر شما