به گزارش خبرآنلاین از سازمان منطقه آزاد اروند، قدرت اله طمیمیان با اعلام این خبر افزود: سازمان منطقه آزاد اروند از سال های گذشته و در راستای ارتقاء سطح بهداشت و درمان منطقه، حمایت از دانشکده علوم پزشکی آبادان را در دستور کار خود قرار داده که امسال با شیوع بیماری کرونا، این حمایت ها شتاب بیشتری به خود گرفته است.
طمیمیان با اشاره به مصوبات شورای تأمین منطقه آزاد اروند، خاطرنشان کرد: سازمان منطقه آزاد اروند از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کنار مبلغی معادل ۳۰۰ میلیون تومان که هزینه وسایل حفاظت شخصی کادر درمانی نموده، طی این مدت ۳۵هزار ماسک نیز برای دانشکده علوم پزشکی تهیه و با مشارکت در ساخت آزمایشگاه ویروس شناسی یک گام موثر در زمینه تشخیص زودهنگام این بیماری، برداشته است.
معاون فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند، اذعان داشت: امروز این۱۴۰۰ لباس حفاظت شخصی تحویل دانشکده علوم پزشکی آبادان داده شد و بی شک حمایت های سازمان در این جا به پایان نخواهد رسید و همچنان ادامه خواهد داشت.
وی ضمن تقدیر از زحمات پزشکان، پرستاران و کادر درمانی بیمارستانها، ابراز امیدواری کرد که این عزیزان کمبودی در زمینه وسایل حفاظت شخصی نداشته باشند و به زودی جهان از حضور این مهمان ناخوانده در امان شود.
46
نظر شما